Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Киану Рийвс избухна: Светът е отчаяно място

Киану Рийвс избухна: Светът е отчаяно място

Световната мегазвезда на киното Киану Рийвс избухна с нова изповед в социалните мрежи, видя първо Nbox. В профила си в туитър определяният като един от най-странните артисти на Холивуд написа, че „светът е едно отчаяно място, в което доброто никога няма да свърши, докато…не бъде победено“.

Негови фенове веднага направиха връзка с подобен негов пост тази зима, който се превърна в сензация в социалните мрежи и бе прочетен от милиони по цял свят.

Тогава се твърдеше, че повод за лиричното отклонение на актьора е смъртта в катастрофа на негова любима преди време.

18 месеца преди трагедията двамата загубили и бебето си, което било мъртвородено.

Негови фенове видяха зад новата му изповед компилация от цитати на негови любими автори.

Ето и пълния текст на звездата:

„Светът е отчаяно място, в което доброто никога няма да свърши, докато..не бъде победено. Като деца сме, гордо извисил чела край вълнолома, и чакаме края. Светът е вече стар и на плещите му нашите сенки стават непоносими. Всеки от нас лети в свой собствен тунел и ако някъде те се пресичат – вярвам, това е чиста случайност. Опиянени от успеха, не се измъчваме, че летим самотни. Докато един ден не се събудим в жълта стая сред зловеща тишина и не открием, че вече сме не само самотни, оттук и до края на дните сме сами“.

В началото на годината Кину изплаши приятелите си със зловещо послание в туитър.

„Аз не мога да стана част от такъв свят, в който съпрузите обличат жените си като жени с леко поведение, излагайки на показ всичко, което трябва да бъде съкровено. Където няма понятия като чест и достойнство и в думите на хората може да се вярва само, когато казват „обещавам“.

Странните слова на актьора побъркаха приятелите му, които решиха, че е претърпял някакъв инцидент или обмисля нещо откачено.

От категорията