Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » LIFE STORY » Да умреш от любов – историята на Жанет и Александър

Да умреш от любов – историята на Жанет и Александър

Цял живот любов
Жанет и Александър се запознават едва 8-годишни. Тяхната любов продължава през целия им живот. Стават семейство през 1940 година.

preview2-628-image-credit
Началото на края
Александър, който е ветеран от Втората световна война чупи бедрото си и здравето му започва да се влошава.

Семейството му знае, че е въпрос на време той да си отиде от този свят. Знаят също, че Жанет и Александър искат заедно да прекрачат в отвъдното.
Заветната годишнина
Когато настъпва последният час на Александър, децата му поставят още едно легло до неговото. Леглото на Жанет.
Дъщеря им разказва: “Тя не спираше да пита, кой ден сме днес. Ние й отговорихме, че е юни. Тя каза, че е 29 юни. На 29 юни беше тяхната 75-а годишнина. Жанет винаги е искала да стигнат до тази дата”.
Александър умира в ръцете на Жанет
След честването на годишнината им всички се прибират вкъщи. Малко по-късно лекарите открили Александър починал в ръцете на Джанет. Тя не спира да го прегръща и казва: “Виждаш ли, стана така както искаше. Умря в ръцете ми и аз продължавам да те обичам. Чакай ме, идвам при теб скоро”. На следващия ден Жанет отива при любимия си съпруг.

Couple+Dies
Синдромът на разбитото сърце съществува
Специалисти от The American Heart Association казват, че съществува такова нещо, наречено, “Синдром на разбитото сърце.” Той се проявява, когато някой почине от стресиращо и емоционално събитие като смърт на любим човек, а това точно е обяснението за смъртта на Жанет.

11403374_1605031179773231_5700861067415518543_n

 

От категорията