Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ВДЪХНОВИ СЕ » “Красивата жена не е празна…

“Красивата жена не е празна…

Красивата жена не е празна. Помни това, когато я видиш. Тя не е кукла, а очите й не са стъклени. Красивата жена не е пластмасова.

Нейното докосване не е изкуствено, не е студено. Косите й не са найлонови. Те са чувствени и от емоции са досущ като водопади. Красивата жена не е просто тяло. Тя е пъзел. От онези страшно разпилените. Тя е усещане. От онова изпепляващото. Красивата жена те обърква. Защото е дива, непоклатима и винаги става това, което тя иска, когато го иска. Красивата жена е икона. Молиш й се вечер. На ухо красиви думи й шептиш и приказки редиш. Красивата жена е емоция. От онази забравената, в дъното на сърцето оставената. Тя е вулкан от чувства, смях и сълзи. Красивата жена не е улица по която да минеш и заминеш. Тя е цял град, в който до безобразие се изгубваш. За красивата жена карта няма. Упътване също. Красивата жена те притеснява. До ръба те води. А после за ръка те хваща и обратно те връща. Красивата жена е рай в пламъци и ад в облаци. Тя е светица и грешница винаги. Красивата жена не се вписва в рамките на никого никога. Тя не бърше греховете от косите си. Красивата жена носи кръста свой и дори за миг не се срамува. С мръсни пръсти тя по мъжете рисува и с шепот по тях римува. Красивата жена е ангел и дявол в едно. Тя разбива сънища. С юмруци по гърдите бие и кръв пие. Красивата жена я наричат блудница и още 100 имена за нея изричат. Красивата жена е невинна красота. Тя с очи те омайва. Като въглени с тях те сгрява. Красивата жена с ръцете си куп сърца извайва, а после ги отхапва. Тя белези оставя. Красивата жена я ругаят, но тихо в молитва за тялото й мечтат. Все искат звезди да й рисуват. Красивата жена е лоша, а когато стане лоша е най-черната. Тя до полуда докарва, а косите й като пипала прегръщат и хиляди емоции преобръщат. Красивата жена с думи те стреля. Целта уцелва. А после й се молиш. Искаш да е все така луда, все така грешна ама тогава вече е късно. Не тъмно, а късно.

От категорията