Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » КУЛТУРА » В Русия треперят: Най-красивият им актьор падна от 5-тия етаж и не се знае…

В Русия треперят: Най-красивият им актьор падна от 5-тия етаж и не се знае…

Актьорът Василий Степанов, който стана известен в родината си покрай ролята си във филма на Фьодор Бондарчук е попаднал в болница с изключително тежки наранявания, след като паднал от 5-тия етаж на сграда, пише Блокнот.

На пръв преглед лекарите открили счупвания на таза, краката, ребрата, а също така и много вътрешни наранявания.

2

Степанов паднал от прозорец на апартамента, в който живеел заедно с родителите си. Според очевидци става въпрос за нелеп нещастен случай, засега изключват версията за опит за самоубийство.

3

През последните години в живота му нещата не вървяха особено добре, пише Блокнот. След огромния успех от филма на Бондарчук по романа на братя Стругацки, той така и не успя да направи кариера нито в театъра, нито в киното. Освен това, славата, която неочаквано го връхлетя на млади години, го свари твърде неподготвен, коментират в руските артсреди.

В интервю преди няколко месеца руският сексимвол призна, че от много време стои без работа и живее на гърба на родителите си. Оплакал се, че няма средства дори да заведе момиче на среща в ресторант.

От категорията