Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » КУЛТУРА » „Хелбой” се завръща

„Хелбой” се завръща

По всяка вероятност „Хелбой” ще се завърне на екран, този път без Гилермо дел Торо на режисьорския стол. От „Милениум” преговарят с продуцентите Лари Гордън и Лойд Левин култовата поредица да се завърне.

Режисурата ще е в ръцете на Нийл Маршъл („Центурион”, „Игра на тронове”), а по сценария ще работят Андрю Козби, Кристофър Голдън и създателят на „Хелбой” Майк Минола.

Дел Торо няма да се включи по никакъв начин в екипа на предстоящия филм, чието работно заглавие е “Hellboy: Rise of the Blood Queen”.

Рон Пърлман също няма да е част от актьорския състав, в ролята му по всяка вероятност ще се превъплъти Дейвид Харбър от сериала „Странни неща”.

Първият „Хелбой” се появи през 2004г. и въпреки недотам резултатния си боксофис – почти 100 милиона по целия свят при бюджет 66 милиона, придоби култов статус. Четири години по-късно се появи и втората част като при бюджет 85 милиона долара, приходите в световен мащаб надхвърлиха 160 милиона.

От категорията