Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » КУЛТУРА » Големите очаквания от „Жената чудо”

Големите очаквания от „Жената чудо”

Реалните очаквания за приходите от първия уикенд на „Жената чудо” са от порядъка на 65 милиона долара, въпреки космическите цифри, които някои обявиха като 105 милиона. Никой не залага филмът на Пати Дженкинс да подобри боксофиса от премиерния уикенд на хитове като „Батман срещу Супермен” (166 милиона) или „Отряд самоубийци” (133 милиона).

Но от Уорнър се надяват приходите да са близки до тези на някои от последните продукции на „Марвел” като “Aнт-мен” (57 милиона) и „Доктор Стрейндж” (85 милиона). Това ще е голям успех за филм, чийто главен персонаж е жена, при това изпълнителката на главната роля – Гал Гадот не е сред най-популярните актриси в Холивуд.

Голямото предизвикателство пред „Жената чудо” ще е и решаващият втори уикенд, през който хитове като „Батман срещу Супермен” и „Отряд самоубийци” се сринаха с над 60% заради критичните оценки, които получиха. Но въпреки това останаха на челните позиции, тъй като липсваха достатъчно силни конкурентни заглавия, докато „Жената чудо” ще се сблъска с хита на „Пиксар” – „Колите 3”.

Жената чудо” ще е по екраните на 2 юни.

От категорията