Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » КУЛТУРА » „Желязно небе 2” и Хитлер отново са на линия

„Желязно небе 2” и Хитлер отново са на линия

Фантастичната комедия „Желязно небе 2” (“Iron Sky: The Coming Race”)ще излезе на екран на 14 февруари 2018г., а не през май, както беше обявено досега. Първият филм се превърна в неочакван хит през 2012г.

За създаването му авторите ползваха различни методи за набиране на средства, като краудфъндинг платформата Indiegogo ще бъде основен финансов реактор и за предстоящия проект, чийто бюджет е 18 милиона евро.

Действието отново ще сърфира между Луната и Земята. След разрушителна ядрена война, единственото убежище за остатъка от човечеството е бившата военна база на нацистите на Луната. Група смелчаци се готви да отлети за планетата Земя, където им предстои да се сблъскат с древен вид рептили. Естествено и Фюрерът е на линия.

На режисьорския стол отново е Тимо Вуоренсола, който заяви, че скоро ще се заеме с реализацията на обявения от него проект „Аз убих Адолф Хитлер”.

Източник: Cinefish.bg

От категорията