Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » КУЛТУРА » Даниел Радклиф се забърква със забранени сайтове

Даниел Радклиф се забърква със забранени сайтове

Даниел Радклиф ще участва в екшън-комедията “Guns Akimbo”, с чиято режисура ще се заеме Джейсън Лей Хауден, работил по специалните ефекти на хитове като „Хобит” и „Човек от стомана”, пише Cinefish.bg.

Историята ще се съсредоточи върху Майлс – обикновено момче, което един ден се регистрира в забранен сайт, на който пряко се предават смъртоносни битки между непознати. Когато идва ред на Майлс да се изправи срещу своя противник, той успява да се покрие от случващото се, но когато бившата му приятелка е похитена, пред мъжа няма друг вариант освен да преодолее страха си и да се впусне в битка с безпощадния противник.

До края на годината ще гледаме Даниел Радклиф в биографичния филм за пътешественика Йоси Гинзбърг „Джунгла” (“Jungle”), от който ще научим за тежките моменти на израелеца в джунглата на Амазонка в началото на 80-те и усилията, които той полага, за да оцелее три седмици в тази убийствена среда.

От категорията