Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » LIFE STORY » Жената, която преживя 18 спонтанни аборта, но ето какво се случи накрая

Жената, която преживя 18 спонтанни аборта, но ето какво се случи накрая

Луиза Варнефорд от Великобритания е преживяла 18 спонтанни аборта след многобройни процедури по инвитро, за които тя похарчила над 80 000 британски лири. Въпреки това, жената в крайна сметка успява да стане майка на дете, което се казва Уилям.

Луиза го ражда на 48 години.

Луиза и Марк се запознават през 1999 година.

Тогава тя разбира, че именно с него иска да създаде семейство. Впоследствие се разбира, че мъжът си е направил вазектомия.     

Луиза обаче решава да не изоставя Марк, а да се подложи на инвитро. За нейно голямо нещастие, огромният брой опити завършили винаги с неуспех. Жената така и не успявала да забременее.   “Това бе най-ужасното изпитание в живота ми”, каза Луиза. През 2010 година двойката искала да се откаже от процедурите.  

До раждането на сина си жената преживяла 18 спонтанни аборта. За процедурите била похарчила 80 000 британски лири. Луиза и Марк обаче решили да не се отказват.   В края на краищата чудото станало. Когато Луиза чула от лекарите заветното “да”, радостта ѝ нямала край.  

 

На жената също въобще не ѝ пукало, че е на 48 години. Влюбените били готови да продължават с опитите до 50-годишна възраст.   37 седмици по-късно, през юни 2016 година на бял свят се появява и Уилям.  

 

Днес Луиза е щастлива и споделя своята история, за да вдъхнови и другите жени, които се опитват да забременеят. “Въпреки спонтанните аборти, ние сбъднахме нашата мечта, вече си имаме дете”, споделя радостно жената.

Изтоник: За жената

От категорията