Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ТЕМА НА ДЕНЯ » Лекарите направиха ултразвук и посъветваха майката да направи аборт-тя отказа и правилно-Ето как изглежда днес!

Лекарите направиха ултразвук и посъветваха майката да направи аборт-тя отказа и правилно-Ето как изглежда днес!

Колко родител може да се радва при пристигането, винаги има страх, че нещо няма да бъде както трябва. С такъв страх Сара трябваше да се изправи срещу 24-седмична бременност. 
Сара Хелър и нейният съпруг Крис след като направили ултразвук видели лицето на бебето, и веднага лекарите препоръчали аборт, тъй като ясно е казал, че малки кораби ще бъде роден с чудесен устата и венците поради което ще има и други здравословни проблеми. 
Тези родители от Америка решили, че абортът не е вариант и че Броди ще дойде на този свят, те са подготвени за всички последствия.

 
За да го приведат незабавно в обществото и да предотвратят коментарите на хора, които биха го подигравали, решили от първия ден да публикуват редовно снимки в социалните мрежи от техния син. 
И това доведе до неочаквано явление, хората по света призовават за финансова помощ за Сара и нейния съпруг, а заедно със събраните пари те изпратили малкия Броди на операция. 
Днес Броди изглежда, че никога не е имал проблеми с устата и венците си.  
– Този опит ни показва колко е силна общност от хора с разделени уста и венци. Всеки идва и ни предлага помощ, казва Сара. 

Източник: За жената

От категорията