Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » LIFE STORY » Те отчаяно искаха дъщеря и тя най-накрая забременя, а но докторът предложи да абортира, че е станала голяма грешка

Те отчаяно искаха дъщеря и тя най-накрая забременя, а но докторът предложи да абортира, че е станала голяма грешка

Каролин и Шон от САЩ, Охайо, имали двама сина, но отчаяно искали и дъщеря, така решили да направят изкуствено оплождане, след няколко неуспешни опита и спонтанни аборти.

Така че докторът с няколко направил инвитро на Каролин и се прибрали вкъщи, за да изчакат резултатите. – Бях в офиса, когато ми се обади лекарят и ме попита дали може да разговаряме, но бях убеден, че става дума за това, че Карол е бременна- казал Шон, но когато стигнали там лекарят казал, че Каролин е бременна, но след грешка на лекарите в нея поставили ембрион от друга двойка, по същество носела чуждо дете.

След първия шок двамата се срещнали отново с лекаря, който предложил аборт, като най-доброто решение, но те казали, че са решили да роди бебето.

– Веднага разбрах, че не искам да абортирам, въпреки че като ни поясни лекарят, детето след раждането трябваше да бъде предадено на биологичното семейство, реших да го родя, защото това беше логично решение- казала Карол.

– Работихме усилено през тези девет месеца, за да не мислим за болката и сбогуването с бебето. Когато се роди, 4 седмици по-рано с цезарово сечение, след което само няколко минути и веднага трябвало да се подпишат документите, за да се предаде на бебето на биологичните родители- си спомнят Карол и Шон.

Беше много тъжно и болезнено, но поне имам спокойна съвест. Важно е, че Логан е добър и когато порасне, ще му обясня, че той не е бил бреме за мен, а дар от Бога, за нас и за родителите му”, заключи тя. Тази история е обиколи света, а за Шон и Карол имаше щастлив край. През 2011 г. тя зачена с близнаци, които са родени живи и добре.

 

Източник: За жената

От категорията