Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Eто каква е била диетата на Кейт Мидълтън по време на бременността

Eто каква е била диетата на Кейт Мидълтън по време на бременността

Една от любимите ни кралски особи Кейт Мидълтън винаги е изглеждала безупречно, дори и след трите си раждания. Спомняте ли си колко фина беше тя само няколко часа, след като даде живот на принц Луи? Но как го прави?

Освен това и трите й бременности започнаха с много силно сутрешно гадене и хрема, които тя успя да преодолее благодарение не само на невероятната си воля, но и на хранителния си режим.

И въпреки че е кралска особа, Кейт също е имала своите периоди на непреодолим глад по време на бременноста и дори е прибягвала към хипнотерапия, за да контролира желанието си за хранене.

Според източници главните участници във всекидневното меню на Мидълтън били авокадото, горските плодове и овесените ядки.

Именно тези храни са й помогнали най-много в борбата със сутрешното гадене.
Разбира се, херцогинята също е имала тежки пристъпи на глад, свързани с желанието за консумация на конкретни храни. Например, тя веднъж помолила принц Уилям спешно да й донесе буркан с кисели краставички.

Любимият й откликнал моментално на желанието й, но се оказало, че в кралската кухня в момента не е имало кисели краставички. Липсата била запълнена светкавично с доставка в двореца и Кейт получила така желаните ситно нарязани кисели краставички с добре препечена филийка./За жената

От категорията