Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Рени разкри пред Гала най-тъжната си тайна! Направила аборт в Кипър, защото…

Рени разкри пред Гала най-тъжната си тайна! Направила аборт в Кипър, защото…

Рени има период от живота си, за когото не обича да говори. По повод новата й песен “Искам бебе” тя заговори за истинската си първа любов. Когато е работила в Кипър, тя е забременяла, нейния партньор й е предложил брак, всички са били щастливи, сестра й също е работила в Кипър, разказва Рени при Гала.

“Аз приех предложението всичко беше цветя и рози.

При второто му идване в България обаче, той ми каза, че има условие, аз да оставя пеенето и сцената. Аз го питах изненадана какво ще работя, той ми каза нормална работа като продавачка например. Аз не го разбрах, как може да накараш някой да остави това, което го прави щастлив, и да го принудиш да работи нещо, което не е негово. Съвсем скоро разбрах, че тогава на времето родителите му са повлияли. Общо взето така се достигна до това да взема решение да направя аборт. Това беше най-трудното ми решение.”

Тя разкри, че в момента има нова изгора, много е щастлива и влюбена, вероятно новата любов е поводът за песента й “Искам бебе”. Децата й я подкрепят за новата й връзка./Блиц

От категорията