Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ТЕХНОЛОГИИ » Зловещо! Google предсказа идването на Христос и Деня на Страшния съд

Зловещо! Google предсказа идването на Христос и Деня на Страшния съд

Потребителите на Reddit, използвайки Google Translate, стигнаха до страшно предсказание за второто пришествие на Иисус Христос и Деня на Страшния съд. Това съобщи The Express. Според потребителите, ако в преводача се опита да се преведе на западноафриканския език Йоруба английската дума dog (куче), тогава услугата ще покаже съобщението:

“Денят на Страшния съд е три минути преди полунощ. Изпитваме героите и драматичните събития в света, които показват, че все повече се приближаваме до края на света и завръщането на Иисус”.

За да бъде получено собщението, думата “куче” трябва да бъде въведена 22 пъти. След това трябва да бъде преведено обратно на английски език. След това ще се появи зловещото съобщение.

Експерти обясняват, че причината за такава “пророческа” дейност на услугата може да бъде използването на изкуствен интелект на Google, който се научава да превежда от фрагменти от вече съществуващи текстове./Блиц

От категорията