Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » НОВИНИ » Невиждан екшън в Перник: Народна певица застреля мъжа си – бивш полицай!

Невиждан екшън в Перник: Народна певица застреля мъжа си – бивш полицай!

Народната певица Ива Давидова застреля мъжа си – експолицай, и сътвори истински екшън с черешово топче по време на снимките на нови й клип.  

Интересното е, че в клипа на Ива участва самият й любим  – експолицаят Владо Тодоров. А самата Ива Давидова, предрешена с генералска униформа, го… убива. „Докато умирах по време на един от дублите, спуках ребро.

 Още имам болки“, разказва Владимир пред вестник „Телеграф“.

„Първоначално Ива реши да съм четник, но в последния момент променихме да съм лошия. Импровизирах, странно ми беше да ме убива, и то точно тя“, разказва още бившият шеф на криминална полиция от Перник. По думите му в клипа са използвани 3 сака с автентични оръжия – пушки и ножове от времето на Априлското въстание. Имало е и действаща реплика на черешовото топче. То е гърмяло два пъти. При първото изстрелване операторът политнал на земята, тъй като се стреснал от силния гърмеж.

„Най-вълнуващото беше, че всички пушки бяха работещи, гърмяха. Такива оръжия не бях докосвал в живота си“, споделя още пред вестника Владо Тодоров. Останалите участници в клипа са членове на групата за възстановки в град Самоков „Чакър Войвода“. Видеоклипът е заснет от режисьора Ненчо Касъмов на крепостта Цари Мали град и както всички знаем, е по текст на българския поет Иван Вазов. 

Ива и Владо се запознали преди няколко години в полицията. Тя отивала да пусне сигнал, а той я приел, въпреки че това правели негови вече бивши колеги. Така любовта им постепенно пламнала, а на един от концертите на „Пирин фолк“ бившият вече полицай й предложил брак, а отговорът бил “ДА”.

От категорията