Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ЛЮБОПИТНО » Лекарите предложиха на майката да направи аборт на “сакатото дете”. Тя отказа и ето какво се случи!

Лекарите предложиха на майката да направи аборт на “сакатото дете”. Тя отказа и ето какво се случи!

Бъдещите родители винаги имат за какво да се притесняват. Но най-вече те се притесняват дали детето ще се роди здраво.

За съжаление, семейството на Дейвид и Сара Хелър не бяха от щастливците. В 24-та седмица от бременността резултатите от ултразвуката показаха, че бебето има двустранно разкъсване на устните и небцето.

Лекарите им предлагат трудното решение дали да задържат бебето или майката да направи аборт

Родителите бяха предупредени, че детето ще се роди с такава деформация и вероятно ще има други здравословни проблеми, причинени от това. Лекарите дори попитаха дали Сара няма да иска аборт. Но тя отказа. И роди бебето Броуди

Двойката не се интересуваше, че бебето им се е родило съвсем различно. Те бяха готови да му помогнат.

Сара и Дейвид искаха да променят възприемането към децата с деформации и вродени дефекти. Семейството споделя снимки на детето си в социалните мрежи и получава различни реакции. Основната задача на родителите беше да разкажат на останалите за състоянието на Броуди.

Разкъсването на устните и небцето е вроден дефект. Той може да попречи на детето да яде, пие, усмихва се и дори диша. Ако това не се коригира хирургически, детето няма да може да говори в бъдеще или да живее нормален живот.

Родителите намират хирург, който да направи операция за бебето. Броуди се възстанови добре и има доста щастливо детство.

Сара казва, че хора от цял ​​свят са се молели за детето ми и питаха дали има нужда от нещо.

Бащата също така заявява, че раждането на Броди е променило живота му. Историята за това момче вдъхновява не само него, но и други хора.

Добре е, че има родители, които са готови да обичат децата си, без значение какви са. Това внушава вярата, че човечеството не е загубено. Ако тази история ви вдъхнови, споделете я с приятелите си!

От категорията