Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » СЕКС » Краят на една ера! П*оститутките отиват в историята заради…

Краят на една ера! П*оститутките отиват в историята заради…

Проститутките отиват в историята. От 2013 година роботите ще могат да разбират хората и да изпълняват всичките им желания. До този извод са стигнали социолози, които са провели много любопитно проучване сред участниците в Международния конгрес по сексология.

На него специалистите са обсъдили обстойно въпроси, свързани с половите и романтични отношения с роботи, съобщава New Scientist.

Според данните, все повече хора отдават предпочитанията си на секс с роботи, а към секса между хора участниците в допитването почти не проявяват интерес.

Новата ера в сексуалните отношения според изследователите ще започне през 2035 година. Именно тогава роботите ще могат да разбират хората и ще започнат да изпълняват както битовите, така и по-интимните им желания. Социолози от Университета Тъфтс са установили, че модата по секс роботите може да доведе до пълното изчезване на публичните домове, тъй като търсенето на жени от плът и кръв ще намалее.

По-рано учени от Южна Калифорния изясниха, че представителките на най-древната професия са срещу насищането на пазара с електронни секс играчки и подкрепят забраната за продажбата им. Американските проститутки се присъединиха към протестите срещу секс роботите след скандала, който се завихри около строителството на първия бордей със секс кукли и роботи Тексас.

Американските учени смятат, че резкият преход на мъжете към секс куклите свидетелства за криза в някои системи на социалното взаимодействие.

От категорията