Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ТЕМА НА ДЕНЯ » Ето и новата жена на бившият на Алекс Раева- диджей Дончо (снимка)

Ето и новата жена на бившият на Алекс Раева- диджей Дончо (снимка)

Диджей Дончо или по- известен като бившето гадже на Алекс Раева има вече нова жена до себе си. Ето коя е тя

Бившият на певицата и водеща Алекс Раева – диджей Дончо, има ново гадже, узна HotArena.

Музикантът заби гореща брюнетка, известна в музикалните среди като танцьорка и хореограф на най-успешния у нас балет „Нова“, съобщи „България Днес“.

 

Красавицата се казва Тамара Кривлева и макар двамата с Дончо все още да крият официално връзката си, бяха уловени в интимни моменти навръх Нова година.

Тамара беше неотлъчно на пулта до новия си любим в празничната нощ, докато Дончо забавляваше хиляди на новогодишен купон в София.

Да ма взимане-даване с бивши на поумена Слави Трифонов явно е съдба за диджея, тъй като преди да стане част от балет „Нова“, Тамара дълг години е танцувала с балет „Сатен“ в „Шоуто на Слави“, по времето, когато беквокалистка бе и Алекс Раева, с която парти мейкърът имаше няколкогодишна връзка.

 

През 2017 Александра обяви, че с Дончо са скъсали и вече има друг човек до себе си. Той пък имаше кратка афера със секси инструкторка по гмуркане Ина Димитрова след Раева.

В момента във фейсбук профила му пише, че е обвързан, а запознати издават, че заварката с Тамара е станала миналото лято по време на турне.

От категорията