Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ТЕМА НА ДЕНЯ » Крисия заприлича на чалга дива – заголи бедра под дъжд от салфетки и неочаквано запя… (СНИМКИ/ВИДЕО)

Крисия заприлича на чалга дива – заголи бедра под дъжд от салфетки и неочаквано запя… (СНИМКИ/ВИДЕО)

Детето чудо Крисия Тодорова направо шокира част от почитателите си. Талантливата певица се изяви по новогодишните празници по неочакван начин. Някои от феновете й дори я оприличиха на фолк гърла. 

 

Преди дни един от най-култовите участници в последния сезон на “Биг Брадър” – Цецо Андреев пусна уникално видео от участие на малката Крисия.

На него малката дива се е пременила в червена къса рокличка и тъпчейки салфетки пропя на гръцки. Звездата, която доскоро бе под крилото на Слави Трифонов, разтапя всички в заведението с баладата на Nikos Vertis – Thelo na me nioseis.

Гримьорът буквално се разтапя пред таланта на малкото момиче, което от известно време живее и учи в столицата. В края на видеото той дори става и запява заедно с нея, като закрива от камерата кръшните й движения.

Видео от изпълнението на Крисия вижте ТУК! 

 

От категорията