Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ЛЮБОПИТНО » Седмичен хороскоп за периода от 14 до 19 януари-СКОРПИОН Интензивно раздвижване, СТРЕЛЕЦ Ярко ползотворен етап,

Седмичен хороскоп за периода от 14 до 19 януари-СКОРПИОН Интензивно раздвижване, СТРЕЛЕЦ Ярко ползотворен етап,

За Овните се очертават положителни емоции, а трудното време за Телците продължава, но е към края си. Близнаците преминават през труден етап, а Раците се радват на успехите си.

Лъвовете  възстановяват позициите си, а за Девите започва нов етап на осезаемо развитие. Везните ще бъдат изненадани от лични ангажименти, а Скорпионите навлизат в етап за интензивно развитие.

За Стрелците седмицата е ярко позитивна, а Козирозите ще преодоляват трудностите си. Водолеите да се стабилизират емоционално, а Рибите да повишат търпението си.

 

Седмичен хороскоп ОВЕН 

Позитивни възможности 

Повишавайки съзнанието си на по-високо ниво, ще променяте условията, правейки с тях живота по-спокоен. Седмицата ще е плодородна за онези Овни, които са планирали дейността си и са готови да действат ефикасно за реализиране на проектите си. Определено може да се каже, че навлизате в период на делови напредък, а някои са готови да преминат на по-висока длъжност. Петък е успешен, а събота ще е напрегната. Неделя ви ангажира с материални задачи. Понеделник ще е силно емоционален. Във вторник финансова сполука. Сряда ще е  нервна, а четвъртък е успешен.

 

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ 
Доста напрегнат период 
В забързано темпо ще започне седмицата за повечето от вас, развивайки трескава дейност. Труден и нервен период, през който преобладаващата част от Телците ще действат енергично и по предварително изграден план, но въпреки това успехите не са гарантирани. Големите трудности се свързват с работата и бизнеса, а някои от зодията ще останат силно разочаровани от хора, в чиято помощ са били напълно убедени, но надеждите им са се оказали напразни. Петък, уикенда и останалите дни без успешния вторник носят напрежение.

 

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ 
Действайте по-ефикасно 
Отворени сте за новостите и ще приемете с готовност изяви, които биха ви обогатили със знания и опит. През новата седмица преобладаващата част от Близнаците ще бъдат твърде зависими от емоционалната си настройка. Професионалните проблеми ще предизвикат доста напрежение у мнозина, а решаването им изисква повече търпение и настойчивост. Ще ви е трудно да се освободите от неудобствата, ако не преодолеете предварителната си настройка. Петък носи промени, а уикендът – нерви. Понеделник и вторник са хубави, а следващите отново нервни.

 

Седмичен хороскоп РАК
Делова и лична сполука 
На работното място или в професионалните си отношения много от вас ще получат заслужено високи оценки, което ще повиши финансите и самочувствието им. Огромна част от Раците ще действат по делата си особено усърдно през периода, което означава и добра финансова реализация. Освен наситената делова програма се очертават и много други задължения относно дома, контактите с приятели и тези в обществените среди. Петък, събота, понеделник и четвъртък ще са успешни и ползотворни. Останалите дни – напрегнати и нервни. Необходимо е да укрепите емоционалната си същност.

 

Седмичен хороскоп ЛЪВ

Към възстановяване 

        Навлизате в период на успешна реализация и просперитет. Новата седмица може да се определи като граничен период за Лъвовете, на който основната характеристика е повишена активност и бавно възстановяване на личната и социалната стабилност. В делово отношение няма да ви липсва шанс за реализация, а сполучливите действия ще зависят предимно от активността ви. Петък и уикенда ще са много напрегнати. Понеделник и вторник са много добри дни. Сряда ще е нервна, а четвъртък ви носи успех.  

 

Седмичен хороскоп ДЕВА
Нов етап в личното развитие
Верни на себе си ще се доверите на вътрешните си импулси и ще отправите взор напред. Период на активни действия, прецизно планиране на целите, изразителна настъпателност и поглед към нови хоризонти. Настъпило е времето, през което Девите се отправят към следващия добър етап от развитието си. Това определение сега ви засяга предимно в личен план. Чудесен петък и нервен уикенд. През делниците постигате целите си от делово естество. Дните ще са успешни. Малко по-неприятен се оказва само нервният ден сряда. 

 

Седмичен хороскоп ВЕЗНИ
Лични неприятности 
Градивната ви енергия ви прави повече от всякога добри партньори и приятели. Тези дни се оказват доста напрегнати за Везните от гледна точка на лични неприятности. Събитията ще се развиват интензивно, а категоричността на действащите фактори ще е неотразима, което най-често означава – край на една ситуация и начало на нова. Добре е да избягвате свадите. Петък и уикендът ще са напрегнати. Понеделник, вторник и сряда ще са успешни Следващите дни също носят сполука , но напрежението ще бъде достатъчно изразително.

 

Седмичен хороскоп СКОРПИОН 
Интензивно раздвижване 
Каквото и да планирате няма да бъде достатъчно точно. За Скорпионите започва интензивно раздвижване, чиято продължителност обхваща един месец и съвпада с рожденото време на повечето от вас. В социален и делови план това е време за изразителна активност и удовлетворителни постижения. В личен план ситуацията е двойствена. Петък и събота преминават в активност. Понеделник и вторник са успешни и надеждни за целите ви. Следващите ги сряда и четвъртък се оказват по-нервни и напрегнати. 

 

Седмичен хороскоп СТРЕЛЕЦ 
Ярко ползотворен етап   
В търсене на различни начини за осигуряване на бита и нуждите ви ще минават дните за вас. Седмичният етап е ползотворен в много отношения за Стрелците, но събитията не са еднозначни, а положителният им развой ще зависи до голяма степен от личната активност, стилът на поведение, последователното осъществяване на проектите и пр. аспекти на всекидневието. Петък, уикендът, вторник и сряда са силно положителни и успешни за осъществяване на намеренията. През останалите дни следва да действате според обстоятелствата.

 

Седмичен хороскоп КОЗИРОГ
Към разрешаване на проблемите
С желание сте да изпълните докрай намеренията си, без да се притеснявате за физическото си и психическо здраве. Личните проблеми при Козирозите не са малко, а като прибавим и деловото напрежение, чиито интензитет напоследък нараства със значителни темпове, ситуацията наистина се оказва критична. Необходимостта от бързи и ефикасни решения на ситуацията е спешна и неотложна. Мобилизирайте се и действайте с неотслабващ ентусиазъм до овладяване на ситуацията. Всичките дни от настоящия период ще са напрегнати за представителите на зодията.

 

Седмичен хороскоп ВОДОЛЕЙ 
Стабилизирайте се емоционално 
С ясни цели и достатъчна мотивация ще вървите през времето, бързайки да постигнете всичко и на мига. Последният Зодиакален квадрант, /последните четири знака/, явно са притиснати от силно нервно напрежение, което при Водолеите ще се изрази под формата на значителна нетърпеливост, често прерастваща в агресия. При вас атаките на емоционално ниво са много силни и ако не положите достатъчно усилия да се владеете, може да си причините бели. Петък идва с промени, а уикендът ще е много напрегнат. Успешните делници са сряда и четвъртък.

 

Седмичен хороскоп РИБИ 
Действайте с повишено внимание 
         Имате сили в себе си да продължите, дори и да не виждате успеха. През настоящия седмичен етап представителите на Риби разполагат с чудесни възможности за делова реализация, но едновременно с така видимите благоприятни условия не липсват и професионални сблъсъци, кавги и опити от страна на противниците тежко да ви навредят. Повишеното внимание е задължително, освен че никак не би било лошо ако контролирате нервите си по-качествено. По-напрегнати ще са петък и уикендът. Останалите дни са хубави.

От категорията