Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ТЕМА НА ДЕНЯ » Стана ясно на какво се дължи внезапното остаряване на Орлин Павлов

Стана ясно на какво се дължи внезапното остаряване на Орлин Павлов

Актьорът и певец Орлин Павлов се сбогува със славата си на секссимвол. Звездата от „Скъпи наследници” вече има бели коси, с което разписа отстраняването си от клуба на най-желаните ергени.

Орлин е почти 40-годишен, а преди няколко седмици се сдоби с първа рожба, която кръсти Елизабет. След раздялата си с таньорката Яна той тотално се отчая от жените, че всичките му връзки се превръщаха в мимолетни преживявания.

Отдаде се на непрекъсната работа, а през останалото време гледа да купонясва с приятели в различни барове.

Родителите му се бяха притеснили, че ще остане ерген и без наследници. Тяхното настояване най-накрая да се ожени го побъркваше и допълнително затормозяваше, което е и причина за внезапното му състаряване. Той подбира претенциозно интимните си партньорки, докато не намери подходящата да му роди дете.

Популярният изпълнител разказа и за майката на детето си: “Дълго чаках да се появи правилният човек и той се появи. Не трябва да се дава зор, нещата си стават”. неговата приятелка се казва Диана Великова, но дори най-близките му приятели не са я виждали. Говори се дори, че между тях няма любов, а са се разбрали да имат дете, за което да се грижат и двамата. Така Орлин ще успокои родителите си, а девойката ще е сигурна, че ще има кой да издържа наследника й.

От категорията