Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ЛЮБОПИТНО » Те просто са скарани с къщната работа: Зодиите, които не са родени за домакини

Те просто са скарани с къщната работа: Зодиите, които не са родени за домакини

Всеки може да избърше праха и да хване с прахосмукачката, ще кажете вие. Само че за някои зодии дори тези тривиални дейности са непосилна задача.

При перфектната домакиня всичко винаги е по конец,  ястията й изглеждат божествено и винаги са изключително вкусни. Тя обича да готви и за нея чистенето е песен.

За някои дами, обаче,  домакинската работа е досадно задължение, за тях има много по-важни неща. Обикновено готвенето никак не им се отдава и залагат на ресторанти и поръчки на храна за вкъщи. Ето кои са тези зодии:

Скорпион

Те просто не могат да готвят, дори изобщо. Повечето представители на този зодиакален знак мразят и да чистят. За тях това е губене на ценното им време, което иначе могат да прекарат пълноценно с приятелки или на шопинг. Скорпионите харесват изисканите ресторанти и обикновено предпочитат да вечерят там, а не в домовете си. Ако случайно се наложи да си останат вкъщи, то определено ще си поръчат храна, а няма да си сготвят. Жените Скорпион са много суетни и предпочитат да отделят време за себе си и за външният си вид, вместо цял ден да готвят нещо, което накрая няма никакъв вкус.

Лъв

Лъвиците също са много суетни. Когато става въпрос за външният им вид, трябва всичко да е перфектно. Няма значение, че в дома им е разхвърляно и няма нищо за ядене, за тях е най-важно да изглеждат добре. Те предпочитат да стоят пред огледалото, вместо да се занимават с готвене и чистене. Все пак от време на време отделят по някоя ценна минутка, за да почистят дома си и да сготвят нещо. Представителите на този зодиакален знак могат да готвят, просто след толкова много часове прекарани пред огледалото, не винаги имат достатъчно време. Жената Лъв може да бъде домакиня, стига да има желание и време. Ако има желание, би се постарала.

Дева

Познавате ли жена Дева, която е готова да пренебрегне себе си, само за да почисти или да сготви? Тези жени предпочитат да се погрижат за външния си вид, вместо да отделят време за почистване или готвене. Девите винаги са перфектни във всичко и това не е тайна за никого. Искат да са номер едно във всичко, точно заради това все пак отделят и малко време за домакинската работа. Този момент идва обаче, когато са свършили всичко останало. Ще отлагат до последния момент, но все пак ще почистят и ще се опитат да сготвят.

Стрелец

Темпераментните Стрелци могат да бъдат добри чудесни, но просто не искат. За тях забавлението е на първо място, а в готвенето и чистенето те не виждат нищо забавно. Ето защо предпочитат да отделят време за други, по-интересни занимания. Ако се появи жена Стрелец, която обича да готви, то и в готвенето тя ще намери начин да се забавлява и разнообразява. Класическите ястия изобщо не са й по вкуса, а обикновено измисля нещо много сложно за вечеря: омар, например. Колкото до чистенето, жената Стрелец с радост ще прехвърли това задължение на някой друг.

От категорията