Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Богат италианец поиска ръката на водещата Добрина Чешмеджиева, но тя му отказа! Причината ще ви изуми!

Богат италианец поиска ръката на водещата Добрина Чешмеджиева, но тя му отказа! Причината ще ви изуми!

Добрина Чешмеджиева скъса с годеника си. Тя отказа предложението за брак на италианския си любим. Телевизионерката е жена с труден характер и за никого не е тайна, че тя е доста рязка с мъжете.

Като човек родена на 13-о число тя вярва в астрологични прогнози и всякакви предсказания.

От година водещата има връзка със заможен италианец. Влюбеният чужденец не се забавил с годежа и малко след запознанството им решил да й предложи брак с надеждата, че тя ще се премести при него.

Преди да приеме предложението му, Добрина Чешмеджиева решила да се допита до доверен астролог. Прогнозата не била в полза на италианеца и според нея бракът на Добрина няма да е успешен, ако е сключен в годината на Земната Свиня. Телевизионерката решила да се вслуша в прогнозата на астроложката и без много да му мисли върнала пръстена на италианеца.

Той е съкрушен от решението й. Не за пръв път любимата му връща пръстена, пише „Уикенд“. Преди време той отново предложил на водещата брак с надеждата, че тя ще се премести при него. Но и тогава тя отказала, заявявайки че не е готова да се раздели със свободата си.

Всъщност този път Добрина Чешмеджиева отказала на любимия си, тъй като иска за пореден път да тества търпението му. Тя иска да се убеди, че той е готов на всичко за нея. Включително и да я чака, колкото е необходимо.

От категорията