Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Аня Пенчева стяга тежка сватба! Вижте какво се случва в знатното семейство!

Аня Пенчева стяга тежка сватба! Вижте какво се случва в знатното семейство!

Аня Пенчева се стяга за тежка сватба. Само след броени седмици дъщеря й Петя ще е дари с внуче, но няма е тя тази, която ще мине под венчилото. Синът на актрисата Ангел Караньотов – младши планира сватба с любимата си Ива.

Състезателят по мотоциклетизъм е лудо влюбен в състезателката по дрифт Ива Русинова.

Двамата се познават от години, но въпреки, че искрите между тях прехвърчали още в мига на запознанството им, връзката им започнала много по-късно. Причината за това е очарователната Ива, която упорито избягвала Ангел Караньотов.

Към днешна дата тя признава, че любовта им е от пръв поглед. Но въпреки това дълго отричала чувствата пред самата себе си. Ива не искала да живее в постоянно напрежение като половинка на състезател по мотоциклетизъм, пише „България днес“. Поради тази причина тя не желаела да се обвързва с Ангел.

Преди няколко месеца наследникът на Аня Пенчева подари на очарователната си любима. Тя не сваля бижуто, но твърди, че то е просто подарък. Запознати коментират, че Ангел много скоро ще предложи брак на любимата си. 24-годишният младеж вече е готов да създаде семейство. Ива, която е с няколко години по-голяма от него, също копнее за дом и деца.

От категорията