Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ЛЮБОПИТНО » 9 модни тенденции, за които трябва да забравите тази пролет колкото и да не ви иска (снимки)

9 модни тенденции, за които трябва да забравите тази пролет колкото и да не ви иска (снимки)

Има неща, които остават с нас, така да се каже, завинаги. Например, малката черна рокля, бялата риза или пола тип молив. А има и такива, които не издържат на изпитанието на времето и ги преместваме на най-отдалечените рафтове на шкафове, защото модата е циклично нещо.

Днес сме събрали 9 тенденции, които бяха топ миналата година, но уви тази трябва да се разделите с тях, тъй като те ще се отразят негативно на вашия имидж и на това как другите ви възприемат.

 В края на краищата, анти-тенденциите не само изглеждат неподходящи, но и ви дават по няколко години отгоре.

Тенденции в пролетно-летните дрехи - 2019 година

Тенденции в пролетно-летните дрехи – 2019 година

Днес сме ви подготвили селекция от анти-тенденции в облеклото: 9 неща, с които трябва да се разделите без съжаление тази пролет.

 

Накъсани дънки
” Е, най-накрая, можете да хвърлите тези скъсани дънки в кошчето за боклук !” – баба ми ще каже и е права.

Всъщност, те бяха на върха на популярността през пролетта на 2018 г., а през новата година въобще нямат място във вашия гардероб. Когато купувате нови дънки, отдайте предпочитание на монотонни или леко изтъркани дънки в класически цветове (черно, синьо, сиво дори). На мода са правите дънки или стеснени с висока талия.

Тенденции в пролетно-летните дрехи - 2019 година

Тюлът
Tюлът, който се шиеше на края на роклите или деликатните блузи през 2018 г., създава модни и романтични образи. Но през 2019 г.

тази тенденция е потънала в забрава, тъй като този вид облекло има повече минуси, отколкото предимства. Например, такива екипи добавят килограми

Тенденции в пролетно-летните дрехи - 2019 година

Uggs ботуши
Да, знам, мнозина смятат тази обувка за изключително удобна – слагате я и тръгвате. Въпреки това, такива обувки само създават външен вид на удобство, всъщност, неговата подметка е толкова изкривена и тънка, че кракът винаги е в грешна позиция.

В допълнение, uggsовете като се намокрят, краката ви стават вир вода и няма шанс да ви стоплят. Така че смело им кажете – сбогом.

Тенденции в пролетно-летните дрехи - 2019 година

Палто свръхразмерни
Връхните обемни облекла излизат от модния подиум, давайки място на тоалети, които не задържат движенията, но са пришити според размера на собственика. 

Тази година се препоръчва да избирате по-елегантни силуети на връхните дрехи, без излишен обем.

Тенденции в пролетно-летните дрехи - 2019 година

Тънки токчета
Първо, това се отнася до невероятно високите токчета, които не са изчезнали от модните тенденции през последните няколко сезона. Разбира се, това не се отразява на класическите модели на токчета, необходимо е да се отстранят тънки, много високи токчета.

Повечето модни къщи представят колекция от обувки с токчета с различна височина, но тенденцията е, че дори вечерните рокли сега се препоръчват да се носят с обувки на ниска подметка. Жените вече не трябва да бъдат измъчвани от непоносими болки!

Тенденции в пролетно-летните дрехи - 2019 година

Естествена кожа
“ Смятате ли, че използването на кожа е все още модерно? Не мисля така и това е една от причините, поради които решихме да се откажем от нея в бъдеще. Това е старомодно , казват много дизайнери на известни модни къщи.

Не е тайна, че Gucci, Ralph Lauren, Armani, Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Stella McCartney и много други вече са изоставили използването на естествена кожа в колекциите си. 

На мястото на естествената кожа идва изкуствената. Единственото правило е, че трябва да е с високо качество, за да изглежда стилно и модерно, а не евтино и странно.

Тенденции в пролетно-летните дрехи - 2019 година

Рокли-суичъри
Рокли-суичъри развалят фигурата заради изрязания и спортен вид и са доста трудни за комбиниране с някои не-спортни неща.

Тези рокли могат да бъдат спасени, може би чрез комбинирането им с чифт високи маратонки. С чорапогащи, те не изглеждат добре, с ботуши също, и визуално разрушават пропорциите на фигурата ви.

Тенденции в пролетно-летните дрехи - 2019 година

Гащеризони с къси панталони
През 2019 г. такива гащеризони са подходящи само за деца. Всички останали трябва да се отърват от тях. Обикновено такива неща се шият от тънки тъкани, които визуално увеличават фигурата .

Но само това се отнася за гащеризони с къси панталони, но комбинезон с панталони, особено в бежови цветове, ще бъде добре дошъл в новия пролетен сезон – 2019 година .

Тенденции в пролетно-летните дрехи - 2019 година

Кожено яке 

Кожени якета  също така ще ни напуснат бързо тази пролет. 

Тенденции в пролетно-летните дрехи - 2019 година

Проучвайки най-новите модни дрехи за пролет-2019 , можете да търсите много решения и вдъхновяващи примери, които лесно можете да повторите и пресъздадете в стилния си вид. Пролетният период е най-доброто време за иновации и модни експерименти!

От категорията