Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Нова неописуема трагедия разтърси из основи семейството на покойния Митко Цонев!

Нова неописуема трагедия разтърси из основи семейството на покойния Митко Цонев!

Семейството на Митко Цонев беше връхлетяно от нова драма!

Сестрата на Митко Цонев – Теодора Цонева отново си е посегнала на живота. Щерката на легендарната говорителка Анахид Тачева и актьора Коста Цонев повторно е загубила желание за живот. И в навечерието на женския празник е направила втори опит за самоубийство, съобщава Lupa.bg .

50-годишната Теодора направила опит за самоубийство на 7-ми срещу 8-ми март, но докторите отново я върнали към живот.

Лекарите я спасиха и през 2017 година, когато Цонева отново опита да си отнеме живота, като се нагълта с приспивателни.

По-миналият четвъртък сестрата на покойния журналист Димитър Цонев била откарана в несвяст във ВМА с линейка. Докторите не дават информация с какво е опитала да се самоубие, нито какво е състоянието на сестрата на Цонев.

Но от сигурни източници се разбра, че състоянието на Теодора е стабилизирано и няма опасност на живота й. Но хора от фамилията споделят, че тя отново се нагълтала с хапчета.На позвъняването на телефона й отговаряше единствено сина й Дейвид.

На въпрос къде е майка ти, синът й отговаряше, че е добре и той е в дома си, като до него е приятелка на майка му.

Дъщерята на Митко Цонев – Десислава и съпругата му Мариана пък изобщо не отговаряха на телефонното позвъняване. Вероятно не искат да дават обяснение за трагедията, сполетяла отново роднината им.

Не е тайна, че Теодора Цонева е с лабилна психика. Навремето брат й сам я вкарал в лудницата, защото тя била агресивна спрямо леля си.

„Като ме закараха на 4-ти километър, бях бременна. Но понеже бях някъде във втория месец и не ми личеше, никой не ми вярваше. Когато разбраха истината, ме пуснаха. Баща ми ме изведе.

Обадих му се преди това по телефона и му казах: „Ела да ме измъкнеш! Не знам защо съм тук!“. Там беше страшно, имаше особено тежки случаи”, споделяла е за някогашния си престой в психиатрията Теодора

От категорията