Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Константин се появи посинен и целият в кръв – Кобрата ли е виновен наистина?

Константин се появи посинен и целият в кръв – Кобрата ли е виновен наистина?

За никого не е тайна, че фолкпевецът Константин и топ-боксьорът ни Кубрат Пулев са приятели. Тези дни, обаче, Константин се показа целият посинен и в кръв, а за плачевното си състояние обвини приятеля си с тежка ръка. 

Двамата се запознават покрай половинката на Кобрата – Андреа.

Общите им теми ги превръщат в близки приятели, а Пулев неведнъж се е вихрил в заведението на своя приятел.

И всички ги смятахме за приятели. Но на последната снимка, която Константин пусна, го виждаме жестоко пребит. Това хвърли неговите почитатели в смут не на шега.

Константин пребит

Любимият глас от попфолка публикува в социалните мрежи тази снимка, на който се вижда пребит едва ли не до смърт. А над снимката написа “А уж бяхме приятели с теб, Кобра”. Феновете, обаче, могат да си отдъхнат – трагичният вид на Константин се оказа част от сценария за новото му видео, което ще види бял свят съвсем скоро.

Кубрат Пулев

Още не е станало ясно, дали във видеото ще участва самият Пулев, или Коцето просто е използвал името му за предизвикване на по-голям интерес и за шега към близкия си приятел. Сигурно е обаче, че във видеоклипа ще видим боксьорските умения на Коцето. Предстои да разберем срещу кого се изправя и кой в крайна сметка печели мача.

Предстои да видим!

От категорията