Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Роксана е тотално неузнаваема – ето новата ѝ визия, с която изуми всички на сватбата на Софи Маринова (Снимки):

Роксана е тотално неузнаваема – ето новата ѝ визия, с която изуми всички на сватбата на Софи Маринова (Снимки):

Отдавна не бяхме чували нещо свежо покрай певицата Роксана . Но сега тя напомни за себе си, като се появи на сватбата на Софи Маринова и Гринго, и шашна колегите си с променената си тотално визия.

Познати и колеги дори подминаха пайнерката, без да я поздравят, тъй като в първия момент не успяха да я разпознаят. На сватбеното тържество на колежката си, Роксана бе придружена от своя съпруг Александър и големия си син Даниел.

„Беше страхотно и много весело на сватбата на Софи и Гринго“ – сподели тя.

Роксана със съпруга си

Звездата на „Пайнер“ поздрави младоженците и гостите им със специално свое изпълнение, а преди това двете със Софи Маринова запяха в дует като бяха бурно аплодирани.

Дори колежката ѝ Камелия бе впечатлена от шармантната й визия и побърза да я поздрави за промяната. На опашка се изредиха още от топ имената, които гледаха с възхищение изпълнителката на “Мъж за милиони”. Оказа се, че в началото Рокси се притеснила от рязката смяна на външността си. След одобрителните коментари на сватбеното тържество, обаче, дивата добила самочувствие и започнала сама да се харесва.

Роксана нова визия

Някои от гостите я оприличиха на Ники Минаж. “Я, коя е тази звезда, прилича безумно много на Ники Минаж”, питаха се от масите при пристигането на Роксана. Пред наш репортер тя сподели, че подготвя нови песни, с които да изненада почитателите си. Тази година се е амбицирала да не спира да работи и да пуска все хитови песни.

От категорията