Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » СТИЛ » 6 пози, в които ще изглеждате по- слаба и по- красива на снимките. Всяка жена трябва да знае тези малки трикчета (снимки)

6 пози, в които ще изглеждате по- слаба и по- красива на снимките. Всяка жена трябва да знае тези малки трикчета (снимки)

Всеки иска да изглежда добре на снимки, но има пози, в които определено не се получава. Затова днес ще ви разкрием няколко трика как да заставате, за да сте като истинска манекенка на снимките Особено за по- пищните дами тези трикове са много полезни, защото ще можете да скриете излишните килограми.

 

Позиции за снимки

Популярният модел на плюс размер Spark Lawrence ще ни покаже точно как да го направим! Съвсем наскоро тя показа как правилно да позираме за успешна фотосесия. Тези съвети ще ви помогнат да изглеждате перфектно на всички снимки.

 

Започнете с увереност. 

Дори и най- красивите пози няма да направят снимката перфектна, ако моделът е стегнат и срамежлив

Само вие имате право да решите какво е красиво, що се отнася до тялото ви. Не бъдете ръководени от слаби жени, можете да бъдете зашеметяваща жена с всякакви дрехи.

 

КРАСИВИ ПОЗИ ЗА СНИМКИ

За да добавите пролука между бедрата, поставете краката си на ширината на раменете, застанете на пръсти и повдигнете малко таза назад. Този трик ще направи краката ви по-стройни и ще скриете широките си бедра.

За да направите ръцете си по-тънки, не ги притискайте към тялото си. Наведете се малко, огънете лакътя и поставете дланта си на нивото на джобовете на панталона си.

Отличен трик за премахване на двойна брадичка : опънете главата си напред и се опитайте да сложите езика си на средата на небцето.

Как да направите така, че талията ви  да изглежда по-тънка? Застанете леко настрани и се наклонете в обратна посока. Визуално, бедрата ще изглеждат по-големи и ще се появи тънка талия!

Големите задници изглеждат много атрактивни (ако не вярвате, попитайте мъжете). За да подчертаете правилно това достойнство, леко свалете бедрата, повдигнете дупето и погледнете през рамо

Понякога, когато гледате през рамо, на гърба се появява гънка. За да не се появи, повдигнете рамото си и проблемът ще изчезне.

На повечето от снимките има поразителни гънки в корема. Много прост трик ще ви помогне да ги направите невидими: изправете гърба си, гледайте направо, обърнете леко торса и преместете краката си настрани.

За повече подробности как да заставате може да изгледате видеото

За да получите страхотни снимки, не е необходимо да бъдете професионален модел. За добра фотосесия са необходими само две неща: самочувствие, сръчен фотограф и минимални познания за правилно позиране

От категорията