Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » СТИЛ » 5-те топ тенденции в боядисването на косата тази година (снимки)

5-те топ тенденции в боядисването на косата тази година (снимки)

Вероятно всяка жена поне веднъж си мисли за промяна на прическата или цвета на косата . Мнозина обаче не рискуват да променят нищо по своя имидж. 

Промените и истината винаги са полезни. Дори лошият опит е полезен, защото благодарение на него ние ще знаем точно как да действаме в бъдеще и какво повече не трябва да правим.

Това ще бъде чудесно начало за вашата трансформация! Освен това, нищо не пречи да се върнете към оригиналния цвят, ако с течение на времето не се харесате

топ тенденции в боядисването

Затова и днес събрахме топ 5 на цветовете тази година, с които няма да сгрешите

 

ТОП 5 тенденции в боядисването за 2019

“Rose Gold”  – този цвят е идеален за екстравагантни дами. През 2019 г. темата за ексцентричността и самоизразяването е много популярна. Този цвят ви дава възможност да демонстрирате своята уникалност и оригиналност.

Той е подходящ за момичета с дълга коса и къса коса. Можете да се съсредоточите върху златото или да оставите в центъра на вниманието романтичното розово, за да се акцентирате само на златните частици

топ тенденции в боядисването

Меден нюанс ще направи вашия поглед по-мек. Ако имате бунтарски характер и бихте искали да изглеждате по-послушни, можете да опитате. Този матов цвят е най-подходящ за пролетно-летния сезон, така че ако ви харесва, побързайте да направите нова оцветяване днес!

топ тенденции в боядисването

Може би най-загадъчен и атрактивен цвят е “Сребърната блондинка” . Тя е предназначена за жени от всички възрастови категории, особено за жени над 40 г. Такова студено оцветяване подчертава вашия статус, прави ви по-строги и недостъпни в очите на другите, в същото време готови за смели решения и различни приключения.

Червеният цвят  вероятно никога няма да излезе от мода. Той прави жена просто очарователна! Стилистите съветват да изберете най-близките до естествения цвят на косата нюанси, тъй като естествеността през 2019 г.

се превръща в друга модерна тенденция, която се развива бързо в целия свят.

топ тенденции в боядисването

Що се отнася до нюанса на “Тъмна канела”, можете само да кажете, че това е най-успешният избор за вас, ако не сте готови да се промените драстично, но все още отчаяно искате да внесете новост във вашия облик. Този дълбок  цвят със сигурност ще даде на заобикалящите го топлина, с която ще ви изпълни.

По-долу е видео – погледнете го, за да определите с какъв цвят на косата точно ще изглеждате зашеметяващо! И не забравяйте да споделите ценната информация с най-добрия си приятел.

От категорията