Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » СЕКС » Тя имаше съмнения, че съпругът ѝ изневерява, но направо откачи като разбра истината

Тя имаше съмнения, че съпругът ѝ изневерява, но направо откачи като разбра истината

Тази  нещастна жена  дълго време се съмнявала, че съпругът и и  изневерява , а начина, по който открива, че нейните съмнения са истина, ще шокира вас също като нея.

Изневярата в брака  е едно от най-трудните неща, което може да се случи на някого, а ако партньорът ви разочарова с някого, когото познавате, болката е почти непоносима. Когато майката на четири деца Рита, започнала да се съмнява, че нейният съпруг изневерява, й се разбило сърцето. Но шокът е бил още по-голям, когато открила с кого и изневерява – със сестра и Лариса.

  Любовната афера  запознала от преди около три години, а за да бъде цялата ситуация още по-лоша, по-малката сестра през 2011 г. родила дете от съпруга на сестра си, но на всички казвала, че не знае кой е бащата. Рита в телевизионна изповед разказала как Лариса не й е била само сестра, но и  най-добрата приятелка . “Всичко бих направила за нея”, споделя Рита.

Всичко започнало, когато Лариса, която е седем години по-млада от Рита, се преместила при сестра си, когато била на 17 години. “Бях на 20 години, когато започнах връзка си със Стив. Една нощ бях излязла и пих малко повече. Когато се върнах, се блъснах в него и започнахме да се целуваме. На следващата сутрин, когато се събудих си помислих “какво направих”. Честно казано, не знам защо продължих с това. След няколко месеца започнах да се влюбвам в него “, разказала Лариса. Когато Рита забелязала, че нейният съпруг прекарва много време със сестра и, започнала да се съмнява, но имала доверие на сестра си и нищо не казала. След няколко месеца Лариса забременява, а на всички казала, че не знае кой е бащата.

“Тя нямаше приятел, а ако е имала, аз не съм го срещала. Един ден, когато дойдох на работа, ми каза, че е бременна. Лариса и Стив бяха наистина щастливи заради това. Бях загрижена, мислех, че ще полудея “, разказала Рита и добавила, че й е била съмнителна реакцията на сестра и и на съпруга и за новината за бременността. Въпреки това, отхвърлила своите съмнения и помагала на сестра си по време на бременността.

Сигурна била, че сестра й е любовницата на съпруга и, когато видяла нейното новородено. “Въпреки, че и преди имах съмнения, след като видях детето, знаех, защото не само приличаше на Стив, но приличаше и на децата ми, когато бяха бебета. Имаше твърде много случайности.

Избягах от стаята и се натъкнах на приятелка. Казах й “Това е дете на Стив”, разказва потресената Рита.

Лариса отрекла всичко и след раждането си дошли в къщата на сестра и. Но грижите и съвестта и проговорили и всичко признала на майка си чрез съобщение. Майка й след това веднага се обадила на Рита и й казала, че нейните съмнения са били истински. Когато всичко се разкрило, Стив отишъл при сестра и и останал да живее с нея. 

“Това беше кошмар. Наричах ​я ​с всякакви имена, пращах и ужасяващи съобщения, вярвам, че и вие бихте направили това на мое място “, разказала изнервената сестра в телевизионното предаване. След повече от три години, двете сестри все още не си говорят.

От категорията