Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » СТИЛ » Гащите, по които светът полудя: готови ли сте да броите 340 долара за най-откачената модна тенденция?

Гащите, по които светът полудя: готови ли сте да броите 340 долара за най-откачената модна тенденция?

Дънките от десетилетия са се превърнали в най-любимата дреха на млади и стари. Удобни, красиви, елегантни или спортни – има всякакви модели, между които да изберем най-подходящия за нас.

Ако класическите дънки са твърде дълги за вашия вкус, днес имаме нещо точно за вас!

На модния връх се възкачи най-странната и откачена тенденция, по която всички полудяха буквално за дни.

Парижката марка “Y / Project”, ръководена от дизайнера Глен Мартенс, представи нещо безпрецедентно – дънкови бикини

.

дънкови бикини

Всъщност става въпрос за (твърде) къси шорти , изработени от деним, който приличат ужасно много на бельо. Обаче фактът, че можете да им сложите колан – има си предвидено място и гайки за това, както е при класическите дънки, показва, че определено не са бикини.

Тези къси панталони могат да се носят под или над обикновени панталони, което означава, че те са много по-разнообразни от това, което бихте очаквали от обичайния чифт дънки. Това е бельо, което не е задължително да се носи под дрехите – казва описанието. Е, в крайна сметка бикини

или панталони?

къси дънкови панталони

Каквито и да са те, носенето им не изглежда да е особено приятно и трябва да признаем, че за подобна визия определено имате нужда от много смелост.

Ако все пак искате да се сдобиете с този модел панталони във вашата колекция, ще трябва да заделите сумата от $ 340 за удоволствието.

Доста пари за оскъдно парче плат, не мислите ли?

От категорията