Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » СТИЛ » 6 грешки, които правим при избора на обувки и изглеждаме ниски, по- пълни и с големи крака (снимки)

6 грешки, които правим при избора на обувки и изглеждаме ниски, по- пълни и с големи крака (снимки)

По- пищните дами или тези, които са просто с генетично по- дебели глезени искат също крачетата им да изглеждат финни и секси и при правилен подбор на обувки е съвсем възможно това да се случи. Краката могат да бъдат по-дебели по отношение на други части на тялото поради анатомични особености или да станат такива след активни спортове. И дебелите, и тънките жени с мускулести тела искат краката им да изглеждат тънки.

За да постигнете това, можете да използвате съветите за маскиране на проблемни области с обувки.

 Специфичната форма на обувката, дебелината на тока, височината на токчетата може визуално да коригират недостатъка. Редакторите ни сега ще ви споделят съвети как да изберете обувки за пролетно-летния период за жени с пълни глезени

 

Обувки за пълен крак

Ботуши

Въпреки факта, че сме април, си струва да се говори за ботуши. В много региони е все още студено, а лятните каубойски ботуши са доста модерни. Запомнете: ботушите до средата на прасеца или малко по-ниски ви правят визуално по-широки. Идеалната височина – до коляното и нагоре. В горната част е по-добре да изберете прав модел, а не стегнат.

Обувки

Жените с пълни крака трябва да предпочитат обувките на стабилна, средна височина ток или платформа. Въпреки това, не е необходимо да бъдете в крайности и да изберете много широк ток, защото това ще направи краката ви още по-тежки. Също така, не избирайте обувки с кръгъл нос. Изберете остър нос или остър овал. Дълбоко отрязаната обувка също ще бъде от полза, защото прави крачето по- малко

Обувки на нисък ток

Плоски обувки, а именно мокасини или балетни пантофки правят краката по-къси, отколкото всъщност са. Ето защо, трябва да имате поне малък ток и е по-добре да се откаже от кръглия нос.

обувки за пълни дами

Сандали

Тук правилата са същите както за обувките. Обърнете внимание на модела в стила на минимализма с тънки каишки, защото грубите ще направят краката ви още по-дебел. Токът трябва да е със средна дебелина – не ултра-тънък и не много груб. Избягвайте сандали с широки ресни върху глезените, които могат да подчертаят дебелината на краката ви.

А каишките, които създават V-образна форма на горната част на крака ви, са дори много подходящи.

обувки за пълни дами

Сандали

Минимализмът е най-добрият избор. Не вземайте модел с много връзки и груби ленти. По-добре е да се избягват твърде тънките връзки ще създадат грешна пропорция. По-добре е да изберете сандали със затворена пета и отворените пръсти.

Дамски маратонки

Дамските маратонки на висока платформа са много модерни в момента. Няма значение дали те са за спорт или ежедневие, не се страхувайте да вземете маратонки с дебели подметки. Те ще изглеждат хармонично и ще отведат окото от малките недостатъци по тялото ви

За да регулирате формата, трябва да изберете правилно не само обувките, но и дрехите. Широките панталони или полите с А-линия ще ви помогнат да направите краката си по-стройни. Но най-важното е, че трябва да се чувствате комфортно в тялото си. Никой няма да обърне внимание на съотношението на краката ви, а женствения чар.

 

Кажете ни в коментарите кои обувки предпочитате. А също така споделете статията с приятелите си в социалните мрежи!

От категорията