Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ТЕМА НА ДЕНЯ » Колосални суми харчи Светлана Гущерова за разкрасяване! Бая дълбоко е бръкнала в джоба на мъжа си за всевъзможни процедури!

Колосални суми харчи Светлана Гущерова за разкрасяване! Бая дълбоко е бръкнала в джоба на мъжа си за всевъзможни процедури!

Няма грозни жени, има бедни мъже. Това се доказва от простите сметки за цената на красотата на една от най-пресните родилки в страната ни – Светлана Гущерова, пише “Уикенд”.

Само за подръжка на лицето й нейният любим Християн е броил над 20 хиляди лева за двете години, откакто са заедно. Отделно от това са всички естетични процедури, с които красавицата вае тяло.

 

Самата Светлана преди дни осветли част от тайните на своята красота, като изброи голяма част от любимите си естетични процедури, допълвайки цената им и колко често си ги прави, за да не се губи техният ефект. 

Оказва се, че на 6 месеца младата майка прави скулптуриране на лицето си със специални филъри, които поддържат неговата форма във вида, в който напоследък я познаваме. Въпросната процедура била любима на госпожата. С нея тя поддържала скулите, брадичата и долния контур  на лицето си. Правела я на 6 месеца, като всеки път плащала средно 1000-1200 лева. 

За двете години откакто е с актуалния си мъж, само за тези терапии са Светла са отишли около 5000 лева. Други 10 бона са налети в носа на младата майка. Толкова е средната цена на пластичните операции в България. Не е ясно дали Гущерова си е правила само една, така че е възможно в дихателния й орган през годините да са влезли и много по-дебели пачки. 

Тъй като обаче държи и на устните си, Светлето бъркала дълбоко в джоба на мъжа си и за тях. На 6 месеца поддържала формата си – вероятно с хиалурон, като всеки път това струвало 600 лева.  За мигли пък плащала близо 300 лева месечно или 3600 на година. 

Тя споделя още, че дерматоложката я светнала, че възрастта на една жена личи основно по шията и ръцете й. Затова напоследък правела процедури и за тяхното поддържане. Светлана обаче решила да създава потомство, затова преустановила разкрасяването , тъй като оказвало влияние върху развитието на бебето. Лекарите й забранили слагане на кавито и да е филъри по време на бременността. Сега пък кърмела, таа че отново нямало как да се поддържа

От категорията