Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ТЕМА НА ДЕНЯ » Таня на Сашо Кадиев опасно близка с фламенко-танцьор – двамата без свян демонстрираха горещи страсти (Снимки):

Таня на Сашо Кадиев опасно близка с фламенко-танцьор – двамата без свян демонстрираха горещи страсти (Снимки):

Сашо Кадиев е известен с привързаността си към красивата си половинка Таня. Затова бяха изненада тези горещи кадри, които обиколиха мрежата.

Половинката на водещия на ” Преди обед “,  Таня Тончева , му изневери с инструктор по салса! Обаче само за малко.

Тя се върна при любимия си, веднага след като приключиха снимките на новия клип на братята Sanchez и De Fuego на песента Por Una Noche.

 

Клипът се заснема в Пловдив и разказва за една нощта на сватбата на фламенко – танцьорка. Таня влиза в ролята на булката, която се жени на пищна церемония за приятеля си – сомелиерът Илия Русев. На сватбата са поканени и фламенко музиканти  –  братята Санчез и Де Фуего, а известният латино танцьор  Илия Чолаков е фламенко – изпълнител. 

По време на тържеството между булката и танцьорът прехвърчат искри, а докато младоженецът държи реч и се кълне в любов на бъдещата си съпруга , тя се впуска в страстен танц с мачото. Избухва скандал, семействата скачат на бой на музикантите. В ролята на родителите на опозорения жених влизат  собственика на бур. “СандъкЪ” Гаро Узунян и Ваня Гергова от сватбена агенця “Ваня стил”. Режисьор на видеото е Стелиян Димитров. 

Разбира се, всичко завършва щастливо, но какъв ще е краят – предстои да разберем от готовия клип.

Таня Тончева

Таня на Сашо Кадиев 

жената на Сашо кадиев

танцьорка в бяло

От категорията