Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » СТИЛ » 15-те най- модерни панталона тази година- стил и вдъхновение за всеки ден (снимки)

15-те най- модерни панталона тази година- стил и вдъхновение за всеки ден (снимки)

Идват най- хубавите сезони за дръзки и модни комбинации. Например, ярко оцветените панталони са чудесен начин да включите въображението си и да разнообразите ежедневния си вид.

 

Каква е правилната комбинацията за панталони

Като се има предвид снимките от последните шоута на известни модни къщи, първото нещо, което забелязвате, е много цветове. Изненадващо е, че много жени се страхуват да носят светли неща, тъй като при некомпетентната комбинация те ще изглеждат нелепо и безвкусно.

Въпреки това, винаги можете да се научите как да комбинирате най-сложните елементи на гардероба, да играете с дрехи като мозайка, създавайки красива картина от нулата за всяко настроение и повод. Ето защо трябва да имате под ръка точни инструкции за създаване на хармоничен образ .

модни панталони 2019

Редакторите ни ви подготвиха 15 идеи как да комбинират цветните панталони да изглеждате възможно най-стилно. Създайте перфектния си вид!

Избирайки модни розови панталони ги комбинирайте с черен кожен топ и ще изглеждате смели и невероятно стилни!

Всички нюанси на оранжево, черно, бяло и сиво се съчетават с топъл цвят 

Ето го, изискана елегантност!

Ако искате да бъдете център на вниманието – комбинирайте ярки, оранжеви панталони с обикновена блузи и тениски в класически черен цвят.

Розовите панталони с еднакъв цвят и синя жилетка ще създадат хармоничен пролетен вид.

Невероятно нежен вид придава панталони в модерен нюанс жълт нюанс в комбинация с бледо розов плетен пуловер.

Доволен съм от този стилен външен вид!

Ярък пример за използването на различни нюанси на топли цветове. Изглежда много свежо

Синият цвят символизира чистота, нежност и мечти. За да се подчертае женствеността, достатъчно е да се събере изображение в пастелно-сини тонове. А също така го допълват с приятен нюанс на синьо и сиво за по-голяма изразителност.

Гледайки тази снимка, веднага исках да бъда в лятно кафене, да ям сладолед и да дишам свеж морски въздух. Всяка модна жена трябва да притежава способността да предава настроение чрез облекло.

Използвайте нещата от същата цветова гама с лекота, особено когато става дума за розов кварцов оттенък. Много женствена и стилна!

Сините панталони изглеждат страхотно с бяла блуза или риза.

Светлите нюанси на зелено имат подмладяващ ефект . Те правят изображението интересно и необичайно. И оригиналното изображение е лесно да се създаде, ако поставите на зелени панталони и бяла блуза. 

Интересна комбинация ще бъде зелено със сиво, синьо или лилаво. Можете да изберете тъмно синьо и бледосиньо или виолетово. Тук е необходимо да се вземат предвид особеностите на неговия цветен тип . Основното нещо е, че тези цветове подчертават сянката на кожата и косата. 

Ако предпочитате ярък контраст, опитайте се да носите блуза с цветен печат или полка, така че изображението да е сладко и необичайно.

При избора на панталони във военен или небрежен стил, обърнете внимание веднага на каки, което е в топ 10 на цветовете на този сезон. Този нюанс върви добре с тениски  в бяло, сиво или черно.

Оранжевите панталони винаги могат да бъдат “омекотени” с неясни, леки детайли и топ  приглушени с неутрални тонове.

Когато става въпрос за цветни панталони, опитайте се да комбинирате не повече от три наситени цвята в изображението. Повече ще изглежда смешно и твърде грубо. Ако килерът не намери подходящите обувки, можете да отдадете предпочитание на черните

 

Както виждате, няма особени затруднения, най-важното е да се уверите, че вашият имидж изглежда хармонично. Търсете стила си и се стремете към индивидуалност!

И не забравяйте да помагате на приятелките си, като споделяте тази статия. Те ще ви бъдат благодарни.

От категорията