Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ТЕМА НА ДЕНЯ » Гала и Мари се разделиха – ето кое стана камъчето на раздора между майка и дъщеря:

Гала и Мари се разделиха – ето кое стана камъчето на раздора между майка и дъщеря:

Знаем, колко близка е ТВ-водещата Гала с единствената си дъщеря, Мари. Затова като гръм от ясно небе дойде новината, че двете дами са поели по различни пътища и вече няма да живеят под един покрив.

Ето и кое точно е станало причина за раздора между майка и дъщеря, издават от сайта razkritia.com:

Твърди се, че от доста време известната водеща е в обтегнати отношения с наследницата си.

Масло в огъня налива и близостта на Мари със сина на бившата колежка на майка й – Джуджи.

Гала и Мари

Мари и Константин се познават от деца, но в тийнейджърските години между тях прехвърчаха първите искри и от няколко години двамата имат интимна връзка. Заради любовта си към Константин, девойката дори се отказа от мечтата си да следва в чужбина и остана в България.

Младите са буквално неразделни – по цял ден прекарват в дома на Гала. От това, обаче, започнала да страда връзката на водещата със Стефан. Жилището се оказало прекалено тясно за всичките си обитатели – Мари, Стефан, неговата дъщеря от първия му брак, Константин, майката на Гала и котката.

Затова Гала поставила ултиматум на дъщеря си да изнесе от дома й заедно с приятеля си, ако желае да живее под един покрив с него. След скандала Мари напуснала жилището на майка си. От седмица тя и Константин са новодомци.

Не е ясно само кой плаща наема на наетото жилище. Не е изключено Гала да помага финансово на щерка си. Публична тайна е, че тя е една от най-скъпоплатените водещи в родния ефир, пише Хот арена, позовавайки се на „Ретро“.

От категорията