Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » СЕКС » Вижте какво се случва с жените при липса или нередовен в с*кс?

Вижте какво се случва с жените при липса или нередовен в с*кс?

Когато жената е постоянно нервна, на шега казваме, че се нуждае от секс. Има няколко факти, които ясно ще ви дадат да се разбере, че тя не е правила секс. Досега сигурно научихте много предимства от редовния секс, а целият смисъл от този интимен акт е удоволствие. Именно затова, лесно се забелязва, когато някой има нужда от секс в живота си.

Много признаци показват, че жената се нуждае от мъжки допир. Ако само малко анализирате нейното поведение, много лесно можете да разберете това. В продължението прочетете кои са физическите признаци за това въздържание.

Поради липсата на природно успокоително, хормона окситоцин, който се отделя по време на оргазъм, жената през нощта се върти в леглото, опитвайки се да заспи, поради което често е замечтана.

Прогестеронът, който тялото произвежда по време на секса, премахва акнето от лицето.

Жените, които редовно имат отношения, нямат проблем с недостиг на окситоцин. По време на секс, този хормон действа като морфин, поради което облекчава болките и спазмите.

Интимните отношения увеличават количеството на антивирусни антитела с до 30%. Тези, които нямат отношения, обикновено боледуват повече.

Сексът влияе върху подобряване на кръвообращението, а по-добрата циркулация означава и по-добро функциониране на мозъка, подобряване на паметта и запомнянето на нови неща. Жените, които не правят секс, много често забравят.

Вярвате или не, липсата на секс се отразява и върху женската самоувереност, така че тези жени често са недоволни и разочаровани от себе си.

Жените, които не правят секс се държат така: 
– Всичко “изливат” на другите 
– Липсата на ендорфини засяга възприятието на света около тях 
– Често пият обезболяващи

От категорията