Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ЛЮБОПИТНО » Седмичен хороскоп за периода от 13 до 19 април-Успехи и късмет за 4 зодии

Седмичен хороскоп за периода от 13 до 19 април-Успехи и късмет за 4 зодии

Седмицата ще започне напрегнато, както обичайно е всеки понеделник и ще продължи така до сряда за повечето зодии, но към края на седмицата нещата ще тръгнат в положителна посока и ще се поздравите с успех и заслужени приятни преживявания в края на седмицата.

Овен 21 март – 20 април

В понеделник да направите силен ход и да завладеете престижни позиции. Планирайте преговори и за вторник, когато поне в една посока ще получите признание за труда и личната ви политика.

В сряда е време за благотворителност, за участия в спонсорски проекти и начинания от взаимен интерес.

На 17-и Меркурй навлиза в Овен и дава нова насока на бизнеса ви. Не позволявайте да ви убеждават да промените мнението си. В момента сте в силна позиция, но още вечерта ще се появи опасен провокатор и дразнител. Сключените договори на 18-и трудно ще се разтрогнат. Не избързвайте, ако усещате нещо неблагоприятно за бъдещето ви. Предстоящото пълнолуние във Везни ще донесе придобивки, но и обвързване, от което после трудно ще се измъкнете. Отложете за 19-и съвместните инициативи. Използвайте колективния ентусиазъм за постигане на целите си.

Телец 21 април – 20 май

В понеделник заложете здрава основа на всичко, което предприемете. Планирайте делови и приятелски срещи и сключване на нови договори от обед до сряда на обед. Това ще бъде силен и творчески за вас период, в който ще постигнете максималното в ситуацията. Може да ви повишат и да получите увеличение на заплатата. 16-и е ден за постигане на високи цели, за преследване на идеала в работата и връзките. Не бива да бъдеш пасивен. Кундалини се изкачва по гръбначния стълб и ни кара да се изправим. Сега е момента да предявите претенции след добре свършената работа и приключената поръчка. 17-и е ден за участие в спонсорски инициативи. Кандидатствайте по европейски проекти. На 18-и влезте в нов екип.

Близнаци 21 май – 21 юни

В понеделник се залагат базови проекти, подписват се договори, на които ще се разчита в бъдеще и се правят важни уговорки за условия на доставки и цени. 16-и позволява да постигнете важна цел и да привлечете спонсори. От 17-и Меркурий ще ви гледа вече в хармоничен аспект. Това ще позволи да се водят успешни преговори. Ще получите чакани пари и подкрепа за деловите ви и частни начинания. Кандидатствайте за субсидии от държавата или по европейски проекти. На 18-и ще получите нова информация, която ще позволи да коригирате отношенията и да вземете благоприятно за бъдещето ви решение. Не бива да нервничите. 19-и е ден за събрания, за екипна работа и сформиране на групи по интереси.

Рак 22 юни – 21 юли

На 15-и е добре, да се подписват договори за бъдеща работа и доставки. На 16-и се превключва на нова навивка на развитие. И най-зациклените ситуации ще се отпушат, ще се намери начин и подход за справяне с кризисните моменти. Вечерта се приберете с подарък. Навлизаме в деня на сърцето. 17-и е добре да мине под флага на грижата за другия. Помогнете на колега, дайте рамо на близките и децата в битката им за по-добра позиция в живота. Вечерта колелото на съдбата ще се завърти. Навлизате в проблемен период до събота. 18-и изисква нова визия, особено ако се налагат срещи важни за бъдещето. Полезните вещества и мисли лесно се усвояват. Но в този ден ще усвоите и неприятни уроци. Не се доверявайте на никого. С пълна сила ни връхлитат старите проблеми и недовършената работа. На 19-и трудно ще влезете в нова среда, а във вашата ще се чувствате като бяла врана. Чак привечер намирате мястото си.

Лъв 22 юли – 22 август

На 15-и е добре да се залагат основите на нови дейности и проекти, да се сключват дълготрайни договори и да се влиза в нова среда. Добре е да се започне строителство. 16-и ви изправя пред старите нерешени проблеми, но с общи усилия и с дотации в следващите дни ще постигнете напредък във всяка дейност. От 17-и Меркурий ще ви гледа в брилянтен аспект от знака на Овена. Очаквайте изгодни предложения и възможности да се получи странично финансиране. Печелите търгове и големи поръчки. Длъжници ви се издължават и на 18-и когато пари, мисли и идеи лесно се усвояват. На 19-и важното да се свърши до обед. Следобед навлизате в рисков период. Не планирайте пътувания вечерта и в събота сутринта.

Дева 23 август – 22 септември

На 15-и Луната навлиза във вашия знак и ви връща към недовършените задачи. Свършете ги бързо и се захванете с новите проекти. На 15-16-и се залагат основите на дейности и поръчки, от които ще се печели добре напред във времето. Не се отказвайте дори и от предложения, които не са от вашия ресор. В процеса на работа ще се научите кое как се прави и ще разширите клиентелата си. От 17-и вашата управляваща планета Меркурий вече няма да ви гледа в опозиция. Бизнесът и връзките ви ще се отпушат. Може да подпишете изгодни договори и да ви повишат. От събота и Венера ще го последва, така че и в любовта нещата ще се подредят. На 17-и направете едно добро дело и на 18-и жестовете ще ви се върнат, но по друга линия и от друго място. Облечете новите дрехи, променете прическа и визия. В петък участвайте в съвместни инициативи и влезте в нова среда.

Везни 23 септември – 22 октомври

В понеделник е добре да се подпишат нови договори и да се стъпи на нова база на развитие. Опитайте да привлечете нови клиенти. На 16-и може да получите изгодни поръчки. Не се бавете с решенията, обадете се на тези, с които искате да работите и действате заедно в изгодна и за двете страни посока. От 17-и Меркурий навлиза в знака на опозицията ви Овена, а това ще активизира конкуренцията ви по всички линии на живота. От събота и Венера ще навлезе в Овен, така че и в любовта ще настъпят неприятни за вас промени. Може да разберете за изневери и да изневерите. Ще бъде лесно да ви спретнат компромат и да ви атакуват. На 17-и  участвайте в благотворителни проекти. 18-и е ден на преобразяването. Променете прическа и визия и животът ви ще се промени. Където отидете в петък, за дълго ще се ангажирате. Променяте средата и начина си на живот.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

В понеделник до обед опипвайте почвата, не давайте прибързани отговори и отложете сключването на новите договори за следобед. До вторник на обед се работи по базови проекти. Започнете ремонти и строителство. Ще се очертаят нови перспективи пред дейността ви, ще получите изгодни предложения и поръчки и може да вдигнете цената на услугите, които правите. В тези дни лесно се привличат нови клиенти. Добре е да направите поне едно добро дело и жест на внимание на 17-и. Даденото от сърце ще ви се върне двойно и тройно. 18-и изисква преоценка, промяна, нов подход и нова визия. Направите промените, които сте планирали. Новите идеи лесно се усвояват и реализират. Лесно се усвояват и полезните продукти. Тествайте нова козметика. За 19-и насрочете срещи на екипа. Поканете основните си и бъдещи партньори, участвайте в съвместни инициативи и кооперирайте усилията си с проверени в годините хора.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

15-и изисква да се започне на чисто в нова област, където ще срещнете силна конкуренция. Енергията ви търси поле за изява, но това не значи, че трябва да се правят отстъпки и да се започне нещо на всяка цена. Правете нещата по традиционния начин. Не е време за неизпитани и неизпробвани нововъведения. Направете крачка там, където се чувствате силни, знаещи и можещи. 16-и е ден на тежка конкуренция и удари под кръста. Не се претоварвайте. Пасивността е нежелателна, но с нищо сериозно не бива да се занимавате. От 17-и нещата при вас започват да се развиват по план. Меркурий вече ви гледа в брилянтен аспект от знака на Овена. Ще потръгнат проекти, за които не е имало пари или възможности преди. Някой ще получи кредитиране и подкрепа за бизнеса си. Кандидатствайте за европейско финансиране и субсидии. На всички нива в този ден ще се правят големи и малки жестове и дано и вас ви огрее. 18-и изисква промяна във визията и в поведението. Представете на пазара новите си продукти. В петък проведете преговори, уточнете съвместните планове, доставките и цените. 

Козирог 22 декември – 20 януари

В понеделник заложете нов постамент за бъдещето, подпишете нов договор, търсете нови съюзници и съмишленици. Ще се обадят бъдещи клиенти, а настоящите ще потвърдят поръчки и участия в съвместни дейности. На 16-и ще имате поне една победа, която не бива да омаловажавате поради неприятностите, които ще я последват. Конкуренцията е безмилостна, но точно в този момент късметът ще работи за вас. 17-и носи изпитания за родените в първите дни на зодията. Ще разберете кои са истинските ви приятели и партньори. Очертават се предателства, но ситуацията се изяснява. Нищо съществено и важно да не се предприема. На 18-и ще получите информация помагаща да се ориентирате в ситуацията и да направите правилния избор. Прекратете вредни връзки, излезете от участия в губещи проекти. Този ден е магичен, ще ви помогне да извлечете пози от грешките на миналото. В петък важното да се насрочи за следобед.

Водолей 21 януари – 19 февруари

В понеделник изчаквайте реакциите и избора на околните, преди да предявите претенции към някого и нещо. Вечерта на 15-и ще имате приятни изживявания и предложения, които е добре да се реализират. На 16-и поне една цел ще бъде постигната, но нищо не бива да става на всяка цена. 17-и е денят на сърцето и сърдечните работи. Правете подаръци и това, за което някой изрично ви помоли. Не яжте груба храна и не казвайте груби думи. 18-и ви дава възможност да се обвържете с качествени съюзници и сътрудници. Ден на пръстена и колелото. Облечете новите дрехи и се постарайте да бъдете неотразими. В петък до обед имате повече възможности за избор, но до вечерта отново облаците над вас се сгъстят. Не планирайте рискови изяви за уикенда.

Риби 20 февруари – 20 март

В понеделник направете своя преход на ново място и в нова среда. Представете си ясно тази линия на поведение, която смятате да държите в бъдеще и я следвайте неотклонно. Вечерта очаквайте разправии с роднини. На 16-и на работното място може да бъде предпочетен друг, независимо че вие сте този, който е имал по голям принос в проектите. В момента в хороскопа ви действа кръст на планетни сили. Не очаквайте нищо да става по лесния начин. 17-и идва с жестове на внимание. Ще си проличат истински важните за вас хора. Дава се милостиня и се прави това, за което те помолят. Не се страхувайте да изкажете претенциите и да уточните отношенията, за да може да се работи и живее нататък с лекота. На 17-и Меркурий напуска вашия знак, а на 20-и и Венера ще го последва. Ще са ви нужни нови съюзници и сътрудници. Не оставяйте някой важен за вас човек да си тръгне от живота ви просто така. Всичко предприето в петък ще донесе късмет и ползи.

От категорията