Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ЛЮБОПИТНО » Ако сте Близнаци, Везни и Водолей в събота приятни изненади, Рак, Скорпион и Риби съдбоносно запознанство

Ако сте Близнаци, Везни и Водолей в събота приятни изненади, Рак, Скорпион и Риби съдбоносно запознанство

В събота ще има възможност за разговори свързани с пари, които ще получите от хора от зодия Водолей, Везни и Bлизнаци. Навярно ще имате големи очаквания или ще възникне някакво недоразумение.

Важни срещи и разговори с мъже родени под знака на Козирог, Телец или Дева. Младите жени трябва  да избягват хитрости или други нечестни прояви в любовните си отношения.

За родените под знака на Овен, Лъв или Стрелец, събота ще бъде благоприятно време за приключване на ангажименти свързани с роднини или с дома ви. Възможно е някои от тях да са свързани с битови проблеми, с неотложна необходимост от малък ремонт. Днес семейните ви отношения ще преживеят едно кратко напрежение. Денят ще донесе нови контакти с хора от вашето населено място.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, събота ще бъде един успешен ден за вас, ако предварително сте си направили план за деня. Това ще бъде един благоприятен ден за пътуване, особено ако то е свързано с туризъм, разходка сред природата и др. Денят вещае приятни преживявания в любовния ви живот. 

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в събота ще ви се наложи да разговаряте с роднини относно домашно имущество или документи. Краят на седмицата ще е напрегнат поради повечето задачи и ангажименти, които ще трябва да приключите. Денят вещае различни приятни изненади или събития свързани с приятели.  

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в събота е добре да приключите с изоставената през седмицата работа. Събота не е ден за мързелуване, независимо, че е почивен ден за повечето от вас. Не поемайте към новата седмица с незавършени задачи – няма да добре за вас. Новите познанства днес ще имат дълго и трайно присъствие в живота ви. 

От категорията