Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ЛЮБОПИТНО » Ако сте Близнаци, Везни или Водолей, в неделя неочаквано събитие, Телец, Дева или Козирог интересна среща

Ако сте Близнаци, Везни или Водолей, в неделя неочаквано събитие, Телец, Дева или Козирог интересна среща

Неделя ще бъде един интересен ден, в който ще възникнат нови възможности. Внимавайте какви решения вземате за любовния си живот, защото след това всякакви корекции са невъзможни.

Някои от вас днес ще имат възможност да съживят една стара романтична връзка, но тя отново няма да продължи дълго. В неделя избягвайте конфликти или налагане на волята си, по въпроси от имотен или битов характер.

Мъжете над 35 годишна възраст ще получат интересни или полезни за тях новини в дома си.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес може да се наложи да помогнете на ваш роднина, приятел или колега във важен момент. Днес ще ви изненадат или впечатлят действия или събития в живота на човек от кръга ви колеги или приятели. Възможно е начало на ново познанство или бизнес контакт. 

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в неделя ще имате повод да се срещнете или съберете с приятели, съседи или роднини. Сега ще планирате свои действия за следващата седмица, които ще са свързани с важни събития предимно в семейството ви. Днес може да се зарадвате на неочаквани пари.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, днес ще възникне неочаквано събитие свързано с пътуване или с хора от друг град или държава. Това ще бъде един благоприятен ден за романтични и любовни преживявания, флиртове. Днес могат да ви притеснят по-големи разходи, които ви предстои да направите през следващата седмица. Неделя ще бъде благоприятен ден за работа или бизнес. 

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, неделя ще бъде динамичен и активен ден за вас. Ще имате благоприятен ден за промени и за тяхното финализиране в рамките на този ден или до края на следващата седмица. Това ще бъде благоприятен ден за пътуване, за преместване, за контакти и срещи с хора от цял свят. 

От категорията