Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ЗДРАВЕ » От както хапвам това за закуска забравих за издутия и проблемен корем и се сбогувах с мазнините по него

От както хапвам това за закуска забравих за издутия и проблемен корем и се сбогувах с мазнините по него

Имате ли проблеми с килограмите – последствията от неправилното хранене и обездвижване. Голяма част от фигурата може да бъде променена, ако поне едно от храненията е правилно.

Когато закусваме, задействаме работата на червата за целия ден, поради което е толкова важно да влезе в стомаха правилната храна

Предлагаме Ви питателна и балансирана опция за закуска, чийто редовен прием ще помогне за значително подобряване на обмяната на веществата, укрепване на имунната система и изчистване на храносмилателния тракт от токсините.

идея за закуска

Ястието е богато на витамини и минерали.

 След като го използвате за един месец, значително ще подобрите състоянието на кожата и тена, качеството на косата и ноктите. Вие ще можете да загубите до 2.5 килограма, освен ако, разбира се, не увеличите приема на калории на храната, която обикновено консумирате на ден.

закуска за отслабване

Перфектна закуска

СЪСТАВКИ

4 супени лъжици овесена каша
1 супена лъжица нискомаслено кисело мляко
7 броя сушени сливи
1 супена лъжица ленено масло 
1 ч.

л. какао

 

ПОДГОТОВКА

Закуската е по-добре да си я приготвите от вечерта.

Смесете какаото, лененото масло и сухото овесено брашно. Добавете към сместа чаша кисело мляко

Нарежете сините сливи и добавете към останалите съставки. След това сложете закуската в хладилника. До сутринта всичко ще е нанабъбнало и  ще е готово за консумация.

Идеалната закуска за отслабване е овесена каша плюс сушени плодове в комбинация с млечнокисели бактерии. Идеалната правилна закуска дава енергия за цялата първа половина на деня и подобрява храносмилателния процес.

 

Можете да добавите канела към нея. Тя също има способността да управлява метаболитни процеси, но в същото време, като подправка е нискокалорична.

От категорията