Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ТЕМА НА ДЕНЯ » Михаела Филева съсипана в „Гласът на България”! (ВИДЕО)

Михаела Филева съсипана в „Гласът на България”! (ВИДЕО)

Поп звездата Михаела Филева се разрида неудържимо в шоуто „Гласът на България”. А причината е собственото й решение, което бе неизбежно на този етап от надпреварата.

За пореден път стана видно, че поп певицата, която е и най-младият треньор в журито, трудно понася тежките решения и раздялата с участници. Нервите й не издържат и тя започва да плаче пред камерите.

На последния лайф на „Гласът” този уикенд, който съвпадна с Възкресение Христово, Михаела Филева буквално рухна, докато се сбогуваше със Славея Иванова.

Момичето от Шумен се представи блестящо в двубоя с Вениамин Димитров, с когото изпълниха хита на „Каризма” „Не сега”.

Заради факта, че всеки от треньорите вече бе използвал правото си на кражба, Михаела трябваше да се раздели завинаги с един от най-големите таланти в отбора си. Тя се просълзи още докато произнасяше името на Вениамин като победител. „Ти продължаваш!”, изхлипа Филева над рамото му, от което и Вениамин се разплака. Масовият рев продължи и в бекстейджа, където бе разстроената Славея.

„Аз ви казах, че в тази фаза пада голямо реване!“, напомни ветеранът в шоуто Иван Лечев.

От категорията