Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ТЕМА НА ДЕНЯ » ФУРОР! Няма да повярвате с кого заживя Антон Хекимян в новия си апартамент! Ето снимки!

ФУРОР! Няма да повярвате с кого заживя Антон Хекимян в новия си апартамент! Ето снимки!

Антон Хекимян вече не живее сам в чисто новия си апартамент. Вместо обаче да съжителства с жена, вечният ерген е прибрал под своя покрив родителите си Златка и Гаро, пише „Ретро“.

Журналистът за пореден път затвърждава мнението, че е грижовен син, който жалее за близките си и родния край.

Тъй като покрай отминалите великденски празници Тони отново бил на работа и не отскочил до родната Стара Загора, той поканил майка си и татко си да му погостуват в столицата, защото не ги бил виждал от Коледа.

За да не ги затруднява да пътуват изтощителните 5 часа с влак или автобус от Града на липите, Антон отишъл да ги вземе лично с лъскавото си ауди. Въпреки че скромните му родители били против идването си в София и дълго време отлагали визитата, понеже не искали да досаждат на сина си, той не им оставил право на избор, когато се появил пред входната врата.

Гаро и Златка набързо стегнали малки сакчета с дрехи и вещи от първа необходимост, като дори нямали време да се накипрят за идването в столицата, а баща му тръгнал направо по домашен анцуг. Майка му обаче не пропуснала да пъхне в чантата няколко буркана с домашни вкуснотии, защото имала намерение да поглези Антон с вкусни гозби, докато гостува в дома му. Със сигурност щяла да направи и основно почистване на апартамента му, да изпере и изглади завесите и да подреди секциите му. Тв водещият нямал време да свърши всичко това сам, защото напоследък се прибирал в дома си само за да спи. Освен това майка му била на мнение, че всяка къща имала нужда да бъде пипната от женска ръка, но тъй като той се бавел с избора на снаха, тя щяла да се нагърби с почистването.

сн. Ретро

Не е тайна, че Хекимян е изключително привързан към родителите си и към по-голямата си сестра, която също живее в Стара Загора. Откакто се е разделил с последната си официална половинка Василена Гръбчева, 34-годишният журналист предпочита да прекарва летния си отпуск на морето не с приятели, а със семейството си. Водещият на „Тази сутрин“ е дете от смесен брак между българка и арменец, а за майка си, баща си и кака си казва, че са най-голямата му опора.

От категорията