Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » LIFE STORY » Красива жена се появи на сватбата с ефирна рокля без бельо, а докато влизаше в ресторанта се случи нещо което преобърна живота ѝ

Красива жена се появи на сватбата с ефирна рокля без бельо, а докато влизаше в ресторанта се случи нещо което преобърна живота ѝ

Разкази от практиката на Инга Яновска, майстор по дао, езотерик и цигун терапевтка, публикува издаваното в Рига, дамско списание “Лилит”.

Инга: “Всеки ден хората ми разказват за себе си и за живота си. И много истории са достойни да станат притчи – в тяхната очевидна простота има толкова много дълбок, скрит смисъл.

Ето една такава история.

“Тя даде свобода на хормоните си”

Виктория имаше всичко – хубав апартамент, позиция на финансов директор, истински приятелки и весели познати. И дори котка. Нямаше само съпруг. 

Докато се занимаваше с кариера и пътешествия, тя и не не гореше особено от желание да се омъжва. И едва след като навърши четиридесет, внезапно я връхлетя с невероятна сила влечение по домашен уют и редовен секс. 

 

Веднъж през август приятелка я покани на сватбата. Дните бяха горещи и Виктория облече дълга рокля, изработена от естествена коприна – такава свободна, летяща, с отворен гръб, която се държеше само от една завързана отзад на шията ѝ панделка. 

Под такава рокля сутиен не се носи, а и гърдите ѝ още нямаха нужда от повдигане.  Виктория сложи дантелени чорапи, повъртя се пред огледалото, за да огледа възхитителния си тоалет и без сутиен и бикини под него – да става каквото ще – се запъти към сватбата. 

Инга Яновска, майстор по дао, езотерик и цигун терапевтка

Беше закъсняла, изтича към вратата на ресторант „Юрмала“, а зад нея – младеж, също от гостите, които при вида на панделката ѝ бе обзет от неудържимото изкушение да я дръпне. И го направи! 

 

Ефирната хлъзгавата коприна се свлече за секунди на пода. Виктория се спря, обърна се към зашеметения преследвач и каза първото нещо, което дойде на ум: „Опозори ме – сега трябва да се ожениш за мен!“ 

Младият мъж, който се беше изчервил като мак, се наведе към краката ѝ, да вдигне падналата рокля. И се изправи вече влюбен и готов на всичко. 

Шест месеца по-късно те се ожениха и скоро тя роди. Младежът беше с 12 години по-млад от нея! 

Поуката. Понякога трябва да давате свобода на хормоните си и да се доверявате на природата. Иска ви се да отидете на бал без бельо? Направете го! Най-важното е да носите сребърни обувки и чорапи с дантела. Нито един пресметлив ход няма да даде по-добри резултати, отколкото случайността, подкрепена от желание за любов и отдаденост

От категорията