Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Любимо лице се завръща на екран в bTV

Любимо лице се завръща на екран в bTV

Поредната тв рокада е на път да се случи, след като в bTV решиха да върнат отново на екран една от емблематичните тв водещи.

Става дума за Катето Евро, която най-сетне дочака шоуто й да тръгне в ефира на bTV, пише “Марица”.

Всъщност новината, че актрисата става водеща на петъчно предаване, в което известни личности се разделят на два отбора и се състезават, стана ясно още през есента на 2016-та. Епизодите бяха заснети, а Евро се хвалеше с мечтаната работа след дълга пауза, но шоуто така и не тръгна… до днес.

Азис и Катето Евро се скараха и той взе, че я прецака!

Преди броени часове от bTV обявиха, че “Игрите на звездите” започва да се излъчва от 31 май.

Пилотното издание можем да гледаме от 21 часа.

Предаването е по лиценз на световния формат Celebrity Game Night, а от втория епизод ще се излъчва всеки петък от 21:30 ч.

Евро ще следи за правилното изпълнение на щурите игри и предизвикателства пред звездите и ще се грижи за доброто настроение на зрителите на bTV. Бенд ще изпълнява всяко музикално желание на водещата и нейните звездни гости.

Авторът и продуцент Георги Тошев и музикантът Денис Ризов са капитаните на двата отбора, в които всяка седмица Катето Евро ще кани по две гост-звезди, както и по един участник, за чиято мечта или кауза те ще се борят.

Тереза Маринова, Прея, Азис, Владо Пенев, Дара, Pavelll & Venci Venc’ и Михаела Филева са само част от популярните лица, които зрителите на bTV ще видят в нетипична надпревара.

Всеки петък вечер в продължение на 14 седмици двата звездни отбора ще играят по пет игри, изпълнени с много музика, хумор и забавление.

Гост-участникът от отбора победител избира едно от популярните лица за партньор в последната шеста игра, в която има възможност да спечели до 5000 лв. за сбъдването на своята мечта.

Желанията на участниците включват посещение на Китайската стена, подобряване на живота на животните в зоопарка, отваряне на училище за цирково изкуство в Люлин, инвестиране в собствена пиеса и др.

От категорията