Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ТЕМА НА ДЕНЯ » Анелия гони депресия с нова любов – издайническите ѝ постове го потвърдиха (Снимки):

Анелия гони депресия с нова любов – издайническите ѝ постове го потвърдиха (Снимки):

Личният живот на Анелия е добре пазена тайна. Отдавна не е имала сериозна връзка , с която да сложи край на любопитството на феновете, което пък постоянно храни тяхното въображение за какви ли не спекулации.

Този път, обаче, определено в личното пространство на звездата нещо се случва. Повод за тези подозрения даде самата фолкдива, като сподели снимка на камък във формата на сърце.

 

„Какво си намерих?”, написа звездата на “Пайнер”, с което още повече засили слуховете, че или пак е открила любовта, или е на път да го стори.

Анелия сърце

Засега хармонията в личния живот на певицата е предимно в сферата на предположенията, пише “Уикенд”. И в това няма изненада, тъй като Анелия е сред известните личности у нас, които всячески се стремят да бранят емоционалния си свят.

Хитовата изпълнителка е правила компромис в далечното минало, когато все още бе омъжена за бизнесмена Коко Динев , който е баща на дъщеря й Ивон. След раздялата им, Анелия избра да крие сърдечните си трепети.

Анелия фолк певица

През годините я свързваха с един и двама, сред които Мартин Иванов, по прякор Данона, и Калоян Арсенов, син на бившата министърка Долорес Арсенова. Шушукаше се и за отношения с наркобос, както и с прословутия колекционер на креватни спомени с певици и манекенки Ангел Свинаря. Последният я заряза заради Мария. 

И въпреки че винаги е избягвала да афишира личния си свят, постовете й в социалните мрежи напоследък стават все по-издайнически. Те са предимно на красиви пейзажи и емоции.

Анелия романтика

Анелия често прекарва моменти сред природата, а наскоро пусна и доста любопитен кадър, на който позира седнала пред Ступата на просветлението – будистки паметник, символизиращ съвършената хармония на Вселената. Той се намира в село Плана и според традицията носи щастие, изпълнява желания на хората с добри намерения и защитава света от бедствия и конфликти. 

Дали Анелия наистина е била в плен на тягостни емоции, остава загадка, заради желанието й да избягва въпроси за личния си живот. И все пак “когато човек има проблем със себе си, започва да се контролира под една или друга форма, така че на първо място се старая да бъда щастлива. Всяко едно нещо, което е крайно, не е полезно”, споделя фолкдивата, която на 1 юли ще празнува 37-ия си рожден ден.

От категорията