Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » LIFE STORY » Тази жена обичаше да спи с питон, но змията изведнъж започна да губи тегло и тя разбра жестокага истина

Тази жена обичаше да спи с питон, но змията изведнъж започна да губи тегло и тя разбра жестокага истина

Със сигурност повечето семейства имат домашен любимец. Те стават част от живота ви, говорите с тях, обичате и го носите със себе си навсякъде. Дори нямате нищо против, когато спят с вас в едно легло. Е, когато е чиста котката или кучето.

 Но се оказва, че има хора, които обичат нещо специално!

Тази жена искаше да остане анонимна, но историята й звучи като сериозно предупреждение. Каквото и да е, но животните, които са хищници в дивата природа, понякога могат да предложат много неочаквани изненади.

Тази жена много обичала змията си и я влачила с нея буквално навсякъде. Какво да кажа за това, те също спели заедно. Въпреки това, скоро жената забелязала нещо нередно – питонът започнал да отслабва и в един прекрасен момент напълно отказал да яде. Трябвало да отидат при ветеринар.

За щастие, ветеринарният лекар след като научил, че жената постоянно взима питона в леглото си, той направил единственото правилно заключение. Змията спряла да яде, за да се подготви за голямото угощение!

Питонът явно се приготвял да се угощава с такава вкусна домакиня. Но тъй като човешкото тяло е достатъчно голямо, влечугото решило да освободи малко пространство. Това била причината за толкова сериозен пост!

Тази жена имала късмет, защото ако не се е обърнала навреме, можела да стане приятна закуска за люспестия си любимец. Трудно е да го обвиняват за това – в края на краищата той се е поддал на сериозно изкушение. Така че ако имате змия в дома си, не бива да спите с нея в прегръдка!  

От категорията