Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ЛЮБОПИТНО » Ако сте Близнаци, Везни и Водолей в събота важен успех, Рак, Скорпион и Риби ден за пътуване

Ако сте Близнаци, Везни и Водолей в събота важен успех, Рак, Скорпион и Риби ден за пътуване

Събота е Видовден и това означава, че каквото сте правилидо този момент, от миналата година досега, ще ви се върне, било то добро или лошо, както за хората, с които имате отношения към вас ще се обърне доброто, което сте им правили, или към тях доброто, или злото, което са правили на вас. Освен всичко останало, денят ще бъде ползотворен за ремонти и неотложни ангажименти свързани с дома.

Някои от зодиите ще имат възможност да се срещнат с приятели и близки. Ново запознанство с млада жена ще се окаже съдбоносно за някои от представителите на силния пол.

 

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес ще имате да разрешавате домашни проблеми и неприятности. Това ще бъде благоприятен ден за обмисляне на решения и бъдещи действия, което ще ви помогне много в ангажиментите ви.. Днес ще ви зарадва един разговор, свързан с важна ваша цел или желание. Възможна е неочаквана новина свързани с пари. 

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, днес ще имате благоприятен ден за стартиране на задачи от важно значение. Днес ще имате засилен интерес към всичко мистично и необяснимо свързано с Отвъдното. В събота избягвайте излишни разходи. Денят вещае среща или събиране с приятели. 

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, днес ще имате възможност да отворите една нова страница от живота си. Това ще бъде много натоварен в емоционален и психически план ден, но ще реализирате важни за вас успехи. В любовния ви живот ще възникнат неочаквани ситуации. 

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в събота ще имате предварителни планове или ангажименти с роднини. През този ден намерете начин да си починете и освободите от стреса, който сте акумулирали през седмицата. Събота ще бъде благоприятен ден за пътуване, за любовни срещи и преживявания. Тези, които ще работят днес да избягват конфликтите с колеги или с клиенти. 

От категорията