Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ЛЮБОПИТНО » Няма скрито-покрито: формата на носа ще ти каже неща, които ще те изненадат

Няма скрито-покрито: формата на носа ще ти каже неща, които ще те изненадат

И преди сме ви представяли различни тестове за личността, които могат да разкрият наистина забавни черти от човешкия характер. Този път решихме да ви разкажем за един интересен тест, главен атрибут на който е…

носът! Дори и да ви звучи като шега, формата на носа действително е най-добрата характеристика на човешкия характер (разбира се, ако не сте я коригирали своевременно).

Затова изберете формата, която съответства на формата на носа ви, и ще прочетете едно доста точно описание на личността си!

характера по формата на носа

1. “Нубийски”

нубийски нос

Такива хора се отличават с оптимизъм.

 Те са спокойни и сдържани. Всичко ги интересува. За тях е важно да помагат на тези, които се нуждаят от помощта им. Тяхната логика им помага да намерят правилните решения на трудни въпроси.

2. “Гръцки”

гръцки нос

На пръв поглед те изглеждат по-затворени от другите хора, но се отварят към най-близките си. Те не обичат да прекарват много време в големи компании.

3. “Кука”

гърбав нос

Този тип нос прилича малко на клюна на орел, затова често се нарича “орелски” (с нищо обидно в характеристиката). Притежателите му се отличават със своята отдаденост и креативност. За тях поставените пред тях цели са важни и могат да пожертват много за постигането им.

4. “С арка”

нос с гърбица

Те са честни и организирани работници. Често тези хора изграждат добра кариера. Твърдостта и постоянството им им помагат по много начини. Много отговорни и точни хора.

5. “Копче”

чип нос

Понякога можете да наречете собствениците на такава форма на носа капризни. Те просто са свикнали да получават това, което искат. Понякога е невъзможно да се знае предварително, каква ще бъде тяхната реакция или поведение.

6. „Прав”

прав нос

Доста строги към себе си и другите хора. Огнени личности, които могат да унищожат всичко наоколо, ако загубят равновесие и се ядосат.

7. “Вдлъбнат”

вдлъбнат нос

Невероятно любезни и щедри хора. Мислят повече за другите, отколкото за себе си. Много прекрасни събеседници, лесно създават запознанства. Много чувствителни хора.

8. “Крив”

крив нос

Нерядко напомнят на психолози с поведението си – на тях може да довериш абсолютно всичко, те ще ви изслушат и подкрепят. Винаги можете да разчитате на тях за помощ.

 

От категорията